Simone's Kitchen

Jordanie en Kenia

canstockphoto4638961

Jaaaa! Ik ben er nog hoor! Het is de laatste tijd echt belachelijk druk met werk. Ik klaag niet hoor, maar dan schiet een beetje bloggen er nog wel eens bij in. Maar het goede nieuws is dat er twee hele gave reizen op de planning staan in deze maand. De eerste is volgende week al. Ik ben uitgenodigd door het toerisme bureau van Jordanie om dat land te ontdekken en ik ben echt heel erg benieuwd! Ik weet er nog heel weinig van. Ik moet me nog een beetje in gaan lezen, maar als jullie alvast tips hebben dan hoor ik het natuurlijk graag. Het is een persreis dus we hebben een programma maar alle tips zijn welkom!

En als ik dan amper terug ben uit Jordanië ga ik eind van de maand weer op reis en dit keer naar Kenia! Hoe gaaf is dat. Ik ga daar heen om te bekijken en ontdekken hoe de stevia plant wordt gemaakt en verwerkt. Ik ben heel benieuwd. Jammer genoeg geen safari en ik kon door dat drukke schema van me er ook onmogelijk een paar dagen aan vast plakken dus ik moet het doen met vijf dagen Kenia. Maar ook in dit land ben ik nog nooit geweest dus ik vind het nu al gaaf!

canstockphoto21643606Ik ga misschien ter plekke af en toe een blogpost schrijven maar dat is een beetje afhankelijk van de tijd die er is. En dat is meestal weinig! Maar dan zijn jullie weer op de hoogte van de reisplannen en binnenkort uiteraard meer!

Bewaren

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

23 comments

 1. Gave vooruitzichten. Beide landenlanden wil ik zeker nog bezoeken en dan met name de Petra in Jordanië!!

 2. Leuk vooruitzicht zeg! Ik ben vooral benieuwd naar Jordanië. Dat lijkt me zo’n magisch land 😉

 3. Jambo! Habari gani, jij mega bofkont. Zoals je weet erg fan van Kenia, vandaar een paar woordjes Swahili. Nairobi vind ik niet zo geweldig (druk, vies, niet mooi), maar een markt bezoeken is zeker een must do. En mocht het lukken: ga naar The Giraffe Manor. Google t ff en je weet direct waarom 😉 Enjoy!

 4. Fijne vooruitzichten! Jordanië staat op mijn bucketlist dus ben zeker benieuwd naar jouw verhalen en foto’s hiervan. Geniet ervan!

 5. Wow, Jordanië! Dat staat al zooooo lang op m’n bucket list! Echt zo’n sprookjesland. Ook echt iets voor mij, ik ben gek op woestijnen en verder helemaal niks. Heerlijk! Ik kijk dus uit naar je foto’s en je verhalen! En Kenia, wauw! Wat een mooie plannen zeg… Heel veel plezier!

 6. Wat een gave dingen ga je doen! Echt heel leuk. Jordanië lijkt me echt een fantastisch land en staat hoog op de lijst. Ben erg benieuwd naar je verhalen! Alvast heel veel plezier gewenst 😉

 7. Mooie reizen op het programma Simone 🙂

 8. Superleuke landen alleibei om te ontdekken! Ben erg benieuwd 😀 – want allebei nog niet gezien.

 9. Oei, leuk Simone! Ik ben wel benieuwd naar de Stevia plant. De Giraffe Manor is dat die leuke waar de giraffes zo door het raam naar binnen kijken? (Zo ja dan staat hij al jaaaaren op mijn bucketlist 😉 )
  Ik was jaren geleden een dag in Petra (vanuit Eilat) en het smaakte naar meer. In de woestijn zagen we steenbokken, zo mooi!. Mooie reis in het verschiet voor je dus. Veel plezier!

 10. Wat een heerlijke plannen! Ga je op pad voor een reisreportage in Kenia? De steviaplant… Onwijs veel plezier gewenst! Ik ben in beide landen nog niet geweest, dus kan je niet helpen met tips, maar ik kijk wel uit naar je foto’s en verhalen!!

 11. Naar twee bijzondere bestemming in een maand, wat een geluksvogel ben je! Geniet ervan!

 12. Dag Simone, Jordanië is een hele leuke bestemming. Ik ben er jaren geleden geweest in combinatie met Libanon en Syrië (nu niet echt aan te raden). Petra is natuurlijk DE meest fantastische plaats om rond te dolen, hopelijk krijgen jullie genoeg tijd om dit te bezoeken. Drijven op Dode Zee is ook leuk en overnachten in Wadi Rum is de max. Verder zijn er ook heel wat overblijfsels uit de Romeinse tijd. Ik ben er zeker van dat je trip te kort zal zijn.
  Ik kijk ook al uit naar je reportage over de Stevia uit Kenia. Ik ben een tijdje geleden op reportage geweest bij een ijsfabrikant die ijs met stevia maakt en zij haalden de stevia uit Frankrijk.
  Geniet ervan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.