Simone's Kitchen

Interview met Marinka Bil

Van vermoeide tiener naar energieke vrouw

Op haar 16e bleek Marinka ineens niet meer de levenslustige tiener te zijn die je verwacht als je 16 jaar bent. Na veel ziekenhuis bezoeken en een hoop gedoe bleek de diagnose ME te zijn. Voeding bleek uiteindelijk een grote rol te spelen in haar gezondheid.

Ze ging – aanvankelijk met de nodige tegenzin – paleo eten. Niet veel later werd haar site Eetpaleo geboren (inmiddels overgenomen door iemand anders.)

In de podcast van vandaag vertelt Marinka hoe anders eten haar leven heeft veranderd maar ook de spannende plannen waar ze op dit moment mee bezig is. Marinka’s nieuwe site waar ik ook voor schrijf heet Thrive en kun je hier vinden. Als je geinteresseerd bent in gezondheid dan is het zeker een aanrader! Volg Marinka via Instagram

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.