Het komt echt niet vaak voor. Ik, die een niet te genieten bui heeft. Maar vandaag wil het maar niet helemaal lukken…. Ik ben niet vooruit te branden, voel me sloom, ben een beetje chagrijnig en zou het liefste met een boek op de bank kruipen. Een boek en een zak chips. Of zoiets. Grote moorkop met slagroom mag ook hoor. Ik doe verder niet moeilijk…
Het helpt natuurlijk helemaal niet mee als je bij 30+ graden Celsius, de hele dag verplicht in de keuken moet staan. Chocoladetaart maken, gevuld met chocolade mousse en slagroom. O en laat ik de chocolade ganacheniet vergeten die eroverheen moet. Echt. Je bedenkt het niet maar het is waar. En kleine choco taartjes, gevuld met dulce de leche en – weer – chocolade ganache. En bananensoezen…. Een sterker mens als ik zou daar toch van/voor bezwijken?
Dus dat hielp niet meteen mee eigenlijk.
Ik was dus best zielig vandaag. Vond het allemaal maar gedoe en ‘bleh’ en dan toch geen likje nemen… Best knap van mezelf…

Zo heb ik weer genoeg geklaagd? Gek genoeg helpt het ook nog om het even op papier te zetten… Hebben jullie niks aan natuurlijk, maar nou ja, ik ben het weer kwijt! 😉
Ondertussen zijn we alweer aangeland bij dag 15 van het Whole30 programma en dat betekent dus dat we halverwege zijn. Whoohoo! Voel ik me anders? Niet echt eigenlijk. Ik slaap wel beter, dat is wel iets wat ik goed kan merken. Kan ik toeval zijn, denk ik er dan wel vaak achteraan.
Mijn huid is beter. Ik had al maanden een soort plekje op mijn wang waar elke keer een klein pukkeltje op kwam. En als er geen pukkel zat dan bleef het een beetje rood en ontstoken eruit zien. Heel irritant want het zit wel midden op je wang natuurlijk. Die is ineens weg.
Mijn broeken zakken van mijn kont af, wat op zich prettig is natuurlijk… 🙂
Het eten – ondanks mijn eerdere klaagzang – valt echt 100% mee. Als je haast hebt dan vind ik het wel erg lastig. Of als je vergeet om lunch mee te nemen als je een fotoshoot hebt, zoals ik vorige week bij de taartenwinkel. Overleefd op 3 mandarijnen, maar dat is natuurlijk niks. Dus in die zin moet ik veel beter plannen als voorheen. Nadenken waar ik ben en daar iets voor meenemen.
En dat is best onhandig soms. Mijn ouders weten niet eens dat we dit volgen en dat is prima, want dat is allemaal te ingewikkeld voor die oudjes maar een beetje vermoeiend is het dan wel om elke keer de taart en de chocolaatjes af te slaan. ( mijn ouders zijn snoepkonten… Ik heb het niet van een vreemde!)

Maar goed nog 15 dagen te gaan. Tom – de opportunist – heeft in zijn agenda op de laatste dag staan ‘De hele dag vreten en zuipen’… 🙂 En nee natuurlijk gaan we dat niet doen!! Ik niet in ieder geval en ik denk Tom ook niet…want stiekem is hij er ook best trots op dat hij het al zo goed volhoud….

Halverwege dus…. Phoe….. Nog een stukkie te gaan!

Delen is fijn!