Simone's Kitchen

Ik ben in Curacao!

Visser vis aan het schoonmaken in Curacao | simoneskitchen.nl

Goedenmorgen vanuit warm Curacao… 🙂 We zijn hier alweer vier dagen (man wat vliegt die tijd toch altijd als je op vakantie bent!) en zijn heerlijk aan het relaxen. Al veel gezien en gedaan (nou ja, wat is veel. Het is vakantie he) en gisteren ook zelfs nog een klassieke toeristenfout gemaakt door te gaan eten in een Italiaans restaurant in het Ryf fort. Slecht!!!! (Het was Di Zabia voor degenen die binnenkort naar Curacao gaan. Die kun je gerust overslaan) Het Ryf fort zit naast de aanlegplaats voor de cruiseschepen en ik gok maar zo dat de andere restaurantjes daar ook niet meteen uitblinken in lekker eten. You’ve been warned.

20151111-MH2A5890

Wel heerlijk gegeten hebben we bij Gouverneur de Rouville, ietsje verderop, dus ben je in die buurt dan is dat een aanrader. Niet dat we echt veel te kort komen qua eten want er zitten plenty leuke tentjes over het eiland verspreid.

Vanmiddag vis eten bij Purunchi. Goede verhalen over gehoord dus kan niet wachten. Maar eerst even naar de markt nu in Willemstad.  Tot later!

20151111-MH2A5918

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

2 comments

  1. Avatar

    Veel plezier Simone, lekker genieten!

  2. Avatar

    Geniet van jullie vakantie! En wel lekker veel foto’s blijven maken om met ons te delen hè? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.