Simone's Kitchen

Hutspot, Amsterdam en een bloggers lunch

20140509-MH2A0367

Een van de allerleukste dingen van bloggen is misschien wel het ontmoeten van andere bloggers. In real lief dan wel of zoals ik inmiddels heb begrepen IRL.
Dus toen Ellen (van In my red Kitchen) voor een paar weken in Nederland was en voorstelde elkaar te ontmoeten in Amsterdam was ik natuurlijk meteen voor. Locatie: Hutspot aan de van Woustraat 4. Ik kende Hutspot al maar was eigenlijk alleen beneden in de winkel geweest en had geen zinnig idee dat er boven een leuke coffee/lunch plek zit. Prachtige ruimte, lekkere broodjes, beetje warrige bediening maar dat had ook wel zo zijn charme.
En… Acht foodbloggers! Een paar kende ik al (Ellen en Kelly) maar de rest nog niet in het eggie.

20140509-MH2A0369
Ik moest uit Hilversum komen waar mijn shoot uitliep dus ik kwam als laatste binnen vallen maar het was al een gekakel van jewelste. Zoals Diede het zo mooi omschreef op Instagram : ‘ En eten. En foto’s maken van eten. En praten over eten. En praten over schrijven over eten..’
En dan heb je het wel zo’n beetje samengevat en natuurlijk heel erg gezellig. Leuke tent ook dat Hutspot. Anders, heel erg ruim met allerlei leuke dingen die dan ook weer te koop zijn schijnt.
Zeker een leuke plek om een bakkie te doen en een makkelijke lunch te genieten als je in de stad bent.

Heerlijke plek om bij te kletsen en een beetje te loungen

Heerlijke plek om bij te kletsen en een beetje te loungen

Van Woustraat 4
1073 LL, Amsterdam
020-2231331

Rozengracht 204-210
1016 NL, Amsterdam
020-3708708

Maura en Ellen

Maura (Yellow lemon tree blog) en Ellen (In my red kitchen)

Vanessa (Culinessa) en Judith

Vanessa (Culinessa) en Judith (My foodblog)

Diane (net terug uit Aruba. Van Cuisine de Clementine) en Kelly

Diane (net terug uit Aruba. Van Cuisine de Clementine) en Kelly (goodfoodlove)

De enige die ontbreekt op de foto’s is Diede (van yourdailydoseNL) (staat wel op de groepsfoto enzo hoor) maar de enige foto waar zij opstond was niet estetisch verantwoord (lees; gekke bek van Ellen!) dus die zit er dan niet in.

Groepsfoto!

Groepsfoto!

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

6 comments

  1. Aaah, kijk ons er allemaal leuk op staan! Hele mooie foto’s heb je gemaakt zeg, leuk! Word er weer helemaal vrolijk van (enne die niet-ethisch-verantwoorde-pose van Ellen kan ik me nog wel herinneren hahah)

  2. Ooooh! Wat ziet dat er leuk en gezellig uit! Ik hoop de volgende keer er bij te zijn!

  3. Wat gezellig!!! Misschien kan ik een keer mee als jullie het nog eens organiseren en ik in NL ben (eind van het jaar weliswaar)… uhm…. Nou goed, lijkt me heel gezellig om eens mee te kletsen over eten, foto’s etc etc 🙂

  4. Heeeej wat leuk! Leuke foto’s inderdaad. Sorry Diede dat ik jouw foto verpest heb :O
    En het ligt vast aan mij maar ik kan me die gekke pose van mij niet meer herinneren, oeps! Bedankt dat je ‘m niet gepost hebt Simone 😉

  5. Hey! Wat grappig, ik had deze blogpost van je helemaal niet gezien, en kom hem nu toevallig tegen via google…fijne foto’s had je gemaakt (what’s new ;)! Ik vind dat we dit binnenkort weer eens moeten doen met z’n allen. Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.