Simone's Kitchen

Hotel Bikini Berlin – De leukste plek om te slapen

Hotel Bikini Berlijn | simoneskitchen.nl

Ik heb zo onderhand aardig wat hotels van binnen mogen bewonderen en soms is het een heel luxe gebeuren, soms een hele toffe plek en soms is het gewoon comfortabel maar niks speciaals. (of het is afgrijselijk… die optie hebben we ook nog)

Hotel Bikini is een heel nieuw niveau van uniek. Het is apart, het is leuk, het is weird en ja ook nog wonderful. Ik vond het er echt geweldig! Het is zo anders dat het meteen ook moeilijk is om te beschrijven dus ik hoop dat de foto’s je een beetje een indruk geven. Als je van plan bent om een tripje naar Berlijn te maken dan is het absoluut de moeite waard om Bikini Berlijn eens na te kijken. Het is recht tegenover de Gedachtnis Kirche en in het midden van de buurt die hot en happening is in Berlijn. Niet het gebied met de leuke kleine winkeltjes, het zijn voornamelijk de grotere hotelketens die je hier vind, maar alsnog zit je zo ergens anders. En vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan de Bikini Shopping mall, recht naast het hotel.

Hotel Bikini Berlijn | simoneskitchen.nl

De kamers zijn comfortabel en hoewel ik maar een van de kamers heb gezien gok ik maar zo dat elke kamer weer andere details heeft en handgeschilderde kunst op de muur. Onze kamer, de Jungle Room, keek uit op de Berlijn Zoo en ja we konden de Orang Oetans vanuit onze kamer zien. Aangezien we op de 8e verdieping sliepen waren de apen wel heel klein maar met een beetje fantasie waan je je toch een beetje Jane (of tarzan). Echt een heel gaaf hotel en de moeite waard om eens te bekijken. Niet goedkoop overigens.

20140917-MH2A9732

20140917-MH2A9725 20140917-MH2A9710

 

20140917-MH2A9705

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

5 comments

  1. I went to a party at Hotel Bikini in March and it looks like an AMAZING place to stay!
    My friend, a guest there, showed me his room and said that, as his room was overlooking the Zoo below, you could see and hear the animals noises throughout the day.

    Hope you had a cheeky drink in the bar upstairs – seems to have a great vibe (and view!) but it was packed so I didn’t spent too long there.

    I NEED to get back to Berlin to stay here!

  2. Pingback: Berlijn... zonder camera | Simone's Kitchen

  3. Pingback: 5 x uit eten in Berlijn | Simone's Kitchen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.