Simone's Kitchen

Honey I’m hooommmmeee!

Workshop foodfotografie en styling in Londen | simoneskitchen.nl

Ondanks het feit dat ik toch echt vier dagen in Londen ben geweest, heb ik eigenlijk bijster weinig (te weinig!) van de stad gezien. Ik was in Londen om mee te helpen aan een workshop foodfotografie en styling die werd gegeven door Meeta en Jeanne. Meeta en ik geven ook internationale workshops samen en mijn bezoek aan de workshop in Londen was eigenlijk een spontane actie. Want nee zeggen tegen een weekendje Londen met vriendinnen? Neuh… echt niet! Dus ik was een soort manusje van alles.

Workshop foodfotografie en styling Londen | simoneskitchen.nl

We begonnen op donderdagavond met cocktails in de Ritz… Man… belachelijke prijzen, maar we zullen maar zeggen dat het een unieke gelegenheid was. 19 pond voor een glaasje prosecco met nog wat extra smaakjes is best exorbitant hoog. Het eten erna was bij The Wolseley; en bijna net zo duur als de twee cocktails die ik ervoor had gedronken. Maar goed, we hadden een gezellige avond met zes meiden. De dag erna begon de workshop en kwamen deelnemers uit Europa en zelfs uit Amerika overgevlogen om deel te nemen.

Londen4

En omdat op stap gaan met een stel lichtelijk idiote foodbloggers altijd leuk is; hier een kleine sfeerimpressie… 😉 Onderdeel van de workshop was een sessie over restaurant fotografie door Jeanne gegeven. En dat moest natuurlijk worden afgesloten met een opdracht in een restaurant. Gelukkig waren ze gewaarschuwd en hadden we een apart zaaltje in het restaurant want een stel losgeslagen foodbloggers wil je niet in je gewone restaurant hebben. (o en normaal gedragen we ons echt wel hoor. Ik ga echt niet standaard op een stoel staan.. Het is maar dat je het weet.

20150501-MH2A9817

20150501-MH2A9865London3

20150502-MH2A0009

Overigens; onze volgende workshop die Meeta en ik samen geven is in Portugal. In de buurt van Lissabon. Dus hou je van lekker eten én reizen; dan ben je op de goede plek! We zijn nu nog bezig met het regelen van de laatste details maar binnenkort is er meer over bekend.

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

12 comments

 1. Avatar

  Was je afgelopen weekend ook in Londen? Geweldige foto’s trouwens, altijd leuk om bloggers in actie te zien! ;D

 2. Avatar

  Holy moly, 19 pond voor Prosecco! Wel prachtige foto’s, krijg er spontaan honger van, haha.

 3. Avatar

  Wat ziet dat er gezellig uit zeg! Lijkt me superleuk om zo’n workshop een keer bij te wonen. Als Duitsland op de planning staat dan hoor ik het graag 😉

 4. Avatar

  Ik ben fan van eten en van Portugal, dat klinkt leuk! Als er meer bekend is, laat je dat dan ook op je blog weten?

 5. Avatar

  Ziet er gezellig uit Simone! Kun je niet een keer hier in de buurt een workshop geven? Australische wijn en eten is ook erg lekker, hint, hint! 😉 Ik heb je boek ook nog steeds niet gezien.. Ik ben volgend jaar weer even in Nederland, dan koop ik een exemplaar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!