Simone's Kitchen

Het is officieel: Heerlijke Chaos boeklancering

Boeklancering heerlijke chaos | simoneskitchen.nl

Heel even was het spannend of het boek er wel op tijd zou zijn. Op tijd voor onze vakantie bedoel ik dan, want de oorspronkelijke planning was begin september dus wij hadden heel blij voor eind september een vakantie geboekt. Bleek een en ander wat vertraagd en ineens was de datum 30 september…. Gelukkig lukte het allemaal nog net, want ja, ik ben natuurlijk niet noodzakelijk voor de boeklancering op zich, maar als je een klein feestje geeft dan is het wel handig als je er zelf bij bent.

Boeklancering Heerlijke Chaos | simoneskitchen.nl

En nu ben ik er eigenlijk niet zo van hoor: dat in het middelpunt van de belangstelling staan, maar je eigen kookboek is toch wel een bijzonder moment. En wat is ie mooi geworden!! Eigenlijk precies zoals ik het in mijn hoofd had zitten. De lancering zelf was in de studio, want dat was gewoon het meest eenvoudig. Omdat we tot vrij kort van tevoren niet zeker wisten of de 22e gehaald zou worden hadden we dat in eerste instantie als alternatieve locatie bedacht maar dat bleek uiteindelijk de meest handige plek voor de lancering.

Boeklancering Heerlijke Chaos | simoneskitchen.nl

Willemijn Visser van Nieuw Amsterdam deed de intro en ik moest natuurlijk ook nog wat zeggen. Dat had ik niet voorbereid want speeches voorbereiden en ik gaan zó niet samen… 🙂 Uit de losse pols werkt veel beter. Haha…

Het eerste exemplaar werden twee eerste exemplaren want ik vond dat zowel Alexandra als Esmée er eentje moesten krijgen.

Boeklancering Heerlijke Chaos | simoneskitchen.nl

En dan is het dan ineens daar: out in the open… En gaat iedereen er natuurlijk wat van vinden… Ennngggg!!! Er komen best een aantal hele gave publicaties aan in de komende weken. NRC handelsblad gaat een week lang elke dag uit mijn boek koken bijvoorbeeld, ik kom nog een keer ergens op de radio, in de Viva, Tulp magazine, Smult, Foodies en nog veel meer… Zo cool!

Als jij hem al hebt ben ik natuurlijk heel benieuwd wat je ervan vindt. 😉 En als je hem nog niet hebt… je vind hem hier!

 

 

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

5 comments

  1. Wat tof dat het boek er nu is en ook nog voor de vakantie 🙂

  2. Je mag trots zijn Simone, wat gaaf je eigen boek! Gefeliciteerd!!!

  3. Wat leuk zeg! Gefeliciteerd! En geniet van je vakantie.

  4. Proficiat! Ik loop binnenkort wel even nieuwsgierig de boekhandel in. Kan bijna niet anders dan een prachtig boek zijn alleen al door jouw foto’s.

  5. Pingback: September Pleasures: Heerlijke chaos, ons huis op de foto & Italia -

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.