Simone's Kitchen

Heerlijke chaos – win een gesigneerd exemplaar!

Cover Heerlijke chaos

Ik ben jarig en trakteer!

Ik ben jarig vandaag… Eigenlijk heel niet leuk. Ouder worden is stom. Oud zijn nog stommer… 🙂 Maar als je jarig bent trakteer je en dus is vandaag het uitgelezen moment om een exemplaar van Heerlijke Chaos (dat is mijn kookboek voor diegenen die dat nog niet weten) te verloten. Gesigneerd als je dat wilt (of ongesigneerd als je dat liever wilt)

Wat je ervoor moet doen? Niet eens zoveel. Ik wil graag van je weten waarom jij een chaos in je keuken hebt. Wat is je meest chaotische keukenervaring zeg maar. Zodat ik weet dat het boek goed terecht komt in zijn nieuwe huis. Haha…

Vanuit Groningen

As we speak gaan Tom en ik lekker een paar dagen naar Groningen. Om mijn verjaardag te vieren en om ons 25-jarig jubileum te vieren. Ja ja, we zijn gewoon al 25 jaar bij elkaar. De helft van ons leven gewoon al. Bizar als je erover nadenkt. En we zijn van plan om er nog eens 25 aan vast te plakken hoor.

Aardpeer-bloemkoolsoep | simoneskitchen.nl

Aardpeer-bloemkoolsoep uit Heerlijke Chaos

Maar goed, ik ben heel benieuwd naar jullie verhalen over de chaos in jullie keuken. Het leukste verhaal wint een exemplaar. En als er heel veel leuke verhalen zijn dan verloot ik er misschien wel twee. Gewoon omdat het kan!

En win je niet dan kun je hem natuurlijk ook gewoon nog kopen hier. 🙂

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met Tom (aka de dude) en hun twee katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!