Simone's Kitchen

Heerlijke chaos – de cover!

Cover Heerlijke chaos

Jaaaaaa, daar is ie dan!! De cover van mijn eigenste eigen boek! Je hebt hem misschien al ergens voorbij zien komen op facebook of instagram of twitter (haha) maar ik moest hem hier natuurlijk ook nog delen. Ik ben er superblij mee. Het bedenken van de titel had nog wel wat voeten in de aarde want ja, best belangrijk voor een kookboek. Maar uiteindelijk ben ik er erg blij mee. De mooie vormgeving is gedaan door Birgitta van Langeveld en de styling natuurlijk door Alexandra. De uitgeverij van mijn boek is Nieuw Amsterdam en het komt uit in september. De exacte datum is nog even een vraagteken terwijl iedereen achter de schermen hard werkt aan het boek.

Stukje van het persbericht

Stukje van het persbericht

Vorige week ging het persbericht eruit (hierboven een stukje daarvan met wat foto’s) en nu is het afwachten of de boekhandels het ook mooi vinden. Ik heb eigenlijk geen idee hoe dat allemaal werkt. Haha… Ik vind het onwijs spannend… En krijg nu af en toe van die visioenen dat niemand het dan koopt of zo. Het wordt een groot boek. Formaat van de Donna Hay boeken en ik denk dat je het binnenkort wel zult kunnen voorbestellen ofzo. Lekker vaag allemaal nog he… :))

As we speak is Birgitta hard aan het werk met de vormgeving van de binnenkant van het boek en wordt er verderop gewerkt aan de tekstcorrecties. Want je wilt natuurlijk wel dat alles klopt. Dus wordt alles drie keer nagekeken. Spelfouten (want daar ben ik goed in) eruit gehaald, recepten gecheckt, gecheckt en gedubbelcheckt en dan – hopelijk – is alles straks op tijd klaar voor druk en distributie.

Dus nog even geduld! Drie maandjes nog en counting! :))

O en eigenlijk had het natuurlijk dudefood moeten zijn vandaag, maar manlief is druk geweest dus geen dudefood en he, in het boek staan genoeg dudefood gerechten dus dit leek me dan een leuke ‘nieuws’ vervanger…. 🙂

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

8 comments

 1. Super leuk! De foto’s zien er echt prachtig uit 🙂

 2. Het ziet er prachtig uit! Ik ben benieuwd naar het boek, tof hoor!

 3. Ziet er top uit Simone!!!

 4. Ongelofelijk echt allemaal! Wie doet de fotografie 😉 ?
  Lijkt mij wel drama om te beslissen welke recepten boek-waardig zijn, daarnaast moeten het natuurlijk ook nog eigen recepten zijn ivm copyright. > 100 is dan best wel veel!
  Heel veel succes en plezier. Gerry

 5. Spannend Simone!!! Maar dit ziet er tot nu toe al hartstikke goed uit. Zal vast allemaal goed komen 😀

 6. Simone, Gefeliciteerd!
  Ik kan me er wel iets bij voorstellen, je eerste eigen boek uitgeven, hoe spannend is dat!
  Het is altijd zo leuk als iemand met passie z´n ding doet en volgens mij doe jij dat, op een hele eigen wijze!
  We moeten nog even wachten dus, ben erg benieuwd naar de inhoud.
  We gaan het volgen!

 7. Pingback: September Pleasures: Ons huis op de foto & Toscane! -

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.