Simone's Kitchen

Health coach

Wil jij je gezondheid graag verbeteren?

Voeding is zo belangrijk voor een goede gezondheid. Hoewel de meeste mensen dat wel weten is het weten en doen vaak nog een ander verhaal. Wil jij je voedingspatroon veranderen maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan zijn wij misschien een goede match.

Je kunt bij mij terecht voor 1 op 1 begeleiding om af te vallen, je hormonen onder controle te krijgen of je lifestyle aan te passen en uiteindelijk gezonder te worden.

Workshops

Naast de 1 op 1 begeleiding geef ik ook regelmatig workshops waar je online of offline in korte tijd veel leert. Zo hebben we op dit moment een whole30 workshop (in samenwerking met Brenda van Health Creators) in de planning staan én een 10 weken programma in samenwerking met Urban Gym Almere.

Het eerste online 21 dagen programma vind je hier. In dit programma neem ik je aan de hand mee en door middel van dagelijkse inspiratie mail, een afgeschermde facebook groep en ebooks met recepten en informatie ga je stap voor stap aan de slag met je leefstijl. Natuurlijk is 21 dagen kort maar het is aangetoond dat nieuwe gewoontes aanleren in 21 dagen lukt. Natuurlijk is het daarna een kwestie van volhouden maar ook daar is de facebookgroep een goede aanvulling bij. Daar kun je terecht voor ondersteuning ook na die 21 dagen.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!