Simone's Kitchen

Happy New Year en de 5 populairste van 2015

Laat ik om te beginnen iedereen een heel gelukkig 2016 wensen. Met veel voorspoed, gezondheid en fijne mensen. 2015 was een bewogen jaar. In meer dan één opzicht en eindigde jammer genoeg niet op de meest positieve manier. Maar nieuw jaar, nieuwe kansen en ik ga hard werken aan mijn herstel en hopelijk eindigt 2016 dan een stuk positiever als 2015. Fingers crossed.

Het is natuurlijk ook de tijd om terug te kijken op alle dingen die hier zijn gebeurd. Dit jaar vieren we alweer de derde verjaardag van Simone’s Kitchen maar zover is het nog niet. Ik geef jullie eerst een overzicht van de meest populaire recepten van dit jaar.

20131115-MH2A2470

Op nummer 1 staat deze overheerlijke Limoncello trifle een recept dat in de hoogtij dagen al gauw een paar honderd keer per dag wordt bekeken en in 2015 in totaal zo’n 35.000 keer.

Een goede tweede is dit supersimpele gerecht voor mascarpone room met frambozen. Grappig dat een recept dat ik ooit een keer gemaakt heb omdat ik even wat wilde ‘schieten’ nu een van de populairste op de site is. Ik gok omdat het zo supersimpel is…

 

Frambozen met mascarpone room

Frambozen met mascarpone room

Nummer drie is ook alweer een klassieker en wel dit recept voor het zelf maken van harissa een van mijn favoriete smaken om gerechten op te “leuken”.

Harissa

Harissa

Op nummer vier het allermakkelijkste kerstrecept hier op de site. En rond de kerst zo maar een duizend keer per dag bekeken. 🙂 De rest van het jaar natuurlijk een stuk minder vandaar dat het in het totale plaatje op nummer vier terecht komt.

Het allermakkelijkste kerstdessert

Het allermakkelijkste kerstdessert

En dan last but not least is de club sandwich. Een recept dat ook al een oudje is die het een tijd goed doet.

Club sandwich | simoneskitchen.nl

En natuurlijk hebben we ook in het nieuwe jaar weer de nodige plannen en die zijn zeker niet beperkt tot de onderstaande. Ik zal voorlopig nog wel even mezelf een beetje moeten behelpen en hoewel me dat mateloos irriteert, is het nu eenmaal niet anders. Wat kun je in ieder gevlverwachten voor nieuws in het nieuwe jaar?

  • Natuurlijk gaan we door met dudefood. Al is het alleen maar zodat Tom zich een keer per week kan uitleven in de keuken.. 🙂
  • We willen beginnen met de serie ‘Copy that dish” waarbij we een poging gaan wagen om een aantal sterren gerechten van topchefs na te maken. (dat zal vast een hoog slappe lach gehalte krijgen)
  • Meer snelle en gezonde recepten voor door de week
  • Eindelijk weer eens verder gaan met de filmpjes die we nog hebben liggen, want dat is er ook niet van gekomen recentelijk

De enquete die we alweer een hele tijd geleden deden wees uit dat door de bank genomen, de inhoud van de site wordt gewaardeerd zoals het is. Sommigen vonden iets niet leuk of juist weer wel maar de grote gemene deler was ‘niks veranderen’.

Dat niks veranderen ligt niet helemaal in mijn aard dus er gaan ongetwijfeld kleine dingen veranderen. Misschien een kleine opfrissing van de layout van de site. Andere kleuren, nieuw logo… Ik weet het allemaal nog niet.

Persoonlijk gaat 2016 een spannend jaar worden. Zal mijn enkel zich gaan herstellen of niet? En zo niet, wat dan? Daar durf ik nog niet teveel bij na te denken. Ga er maar gewoon vanuit dat het weer goed komt.

Reistechnisch zal het op een veel lager pitje komen te staan als vorig jaar. Puur omdat het fysiek even niet kan. Maar he, wat niet is, kan nog komen toch?

Hoe dan ook beloofd ook dit jaar weer een spannend jaar te worden dus ik hoop natuurlijk dat je ons blijft volgen. Ook in het nieuwe jaar!

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.