Simone's Kitchen

Groeten uit Jordanië 

Goedenmorgen vanuit warm Jordanie!

Gisteren zijn we tegen de avond aangekomen hier. Naar ons hotel gereden in Amman (Landmark hotel), spullen gedumpt, even opgefrist en hop onderweg naar ons diner in Sufra restaurant. Als dat een voorbode is van het eten dat we nog gaan krijgen deze trip dan mogen we absoluut niet klagen. Erg lekker, maar ook wel weer erg veel! We hadden een jarige dus er was zelfs een enorme taart geregeld.

IMG_0008

Straks vertrekken we richting Feynan lodge waar we vannacht verblijven aan de rand van de woestijn. Ben echt reuze benieuwd! Ik denk dat we zo ook de hitte gaan ervaren want omdat we laat aankwamen hebben we daar nog niet meteen heel veel van meegekregen. Ja het is warm, maar nog niet verstikkend heet. Qua kleding ben ik weer te conservatief geweest want ze zijn hier eigenlijk redelijk relaxed wat ontblote lichaamsdelen betreft. De dames hier lopen zelf ook in mouwloze shirtjes enzo. Had ik ze nu maar wel meegenomen… Tja, zo gaat dat. Nou ja, overleven we ook wel weer denk ik dan. Hier vast even wat iphone fotootjes van gisterenavond en meer volgt ter zijner tijd!
IMG_0016

IMG_0003

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

11 comments

  1. Heel veel plezier! Ik wacht met smart op de volgende foto’s 🙂

  2. Mooie bestemming, klinkt nu al veelbelovend! Heel veel plezier :)!

  3. Leuk! Heel veel plezier! En dat eten ziet er echt superlekker uit zeg, misschien kun je er nog een leuk recept van plaatsen haha 😉

  4. Wat leuk zeg, Jordanië. Ik ben erg benieuwd naar de rest van de foto’s, het eten ziet er in ieder geval heerlijk uit!

  5. Wat fijn! Ik hoor zo veel goeds over Jordanië, het is langzamerhand aan het groeien bij mij. Een plek die ik vroeger nooit echt wou bezoeken maar nu denk ik er wel regelmatig over na!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.