Simone's Kitchen

Goddelijke brownies bij De Bakkerswinkel – Amsterdam

20110504-_MG_3096

Nou… ok eigenlijk moet ik dit helemaal niet schrijven want ik probeer weer eens een beetje op de lijn te letten dus wat ik nu ga vertellen is natuurlijk strikt geheim.. 🙂 Ik had vandaag met Hermin afgesproken voor de lunch en het plan was om naar Proef te gaan bij de Westergas fabriek. We hadden mazzel met parkeren want er reedt net iemand weg toen wij aan kwamen rijden maar we waren te vroeg. Proef zou om 12 uur open gaan maar het was kwart voor 12. En laten we nou uitgerekend parkeren voor de deur van De Bakkerswinkel…. Tijd dus voor nog even een bakkie.

Wat een ontzettend leuke tent is dat zeg!

20110504-_MG_3093

Ik was er dus nog nooit geweest maar dit is echt de moeite waard om nog eens langs te gaan voor een uitgebreider bezoek. Als de brownies iets waren om op af te gaan dan is dat meer dan de moeite waard. We hebben met zijn twee 1 brownie besteld (was maar goed ook want het ding was groooot) en jee, wat was die ongelovelijk lekker. Ik dacht echt dat mijn brownies goed waren maar ik heb me bedacht; deze zijn de allerlekkerste brownies die ik ooit heb gegeten. Knapperig aan de buitenkant, zacht aan de binnenkant met als extra verrassing stukjes pure chocola erin verwerkt die nog net niet helemaal gesmolten waren…. Super, superlekker. Het is dat we al hadden bedacht dat we naar Proef zouden gaan want anders waren we gebleven, maar we komen hier absoluut een keer terug. Wil je dus eens gezellig lunchen of eens kijken hoe ontzettend goed die brownies zijn… echt een aanrader! Leuke relaxte tent en je kunt om de hoek de brownies kopen. Ik heb er eentje voor Tom meegenomen… Nee echt hoor, niet voor mezelf!! Meer info over Proef volgt later!

Bakkerswinkel Amsterdam | simoneskitchen.nl

De Bakkerswinkel
Regulateurshuis 1, Polonceaukade 1
1014 DA Amsterdam
Tel.: 020- 6880632
Maandag t/m vrijdag: 9.00-17.00 uur
Zaterdag en zondag: 10.00-18.00 uur

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.