Simone's Kitchen

GESLAAGD!!

Eindelijk!

Na weken van studeren in elk vrij momentje dat er maar te vinden was, hadden we gisteren eindelijk het examen. Natuurvoedingsadviseur.. En.. je snapte het al, maar ik ben geslaagd! Whiehoo!

Beetje gek is het nu wel, want ineens hoef ik niet meer te leren en hebben we geen les meer. Dus we zien de klasgenoten ook niet meer. Althans, tenzij we natuurlijk specifiek met elkaar afspreken.. 🙂

Het was best een pittig dagje gisteren. We hadden een schriftelijk en een mondeling examen. Ik maakte me het meeste druk over het mondeling maar uiteindelijk bleek het schriftelijk het pittigste. Ik scoorde een 7.7 dus lang niet slecht toch?

Ben er in ieder geval blij mee! Ik stop echter niet hier, want de volgende opleiding staat alweer op stapel. Vanaf februari begin ik met de opleiding Trainer Hormoonfactor. Lijkt me ook erg interessant. Maar voorlopig even lekker anderhalve maand relaxen! (nou ja en werken…)

 

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

10 comments

  1. Gefeliciteerd! En geniet van de adempauze😊

  2. Gefeliciteerd, een 7.7 is een prachtig cijfer. Geniet van de komende tijd qua adempauze en hele fijne feestdagen! Liefs Sabine

  3. Pabien (gefeliciteerd)en geniet ervan.

  4. Super! Proficiat vanuit België!!
    Heel mooie feestdagen voor jou en Tom en geniet er maar dubbel hard van!!
    Dikke kussen, Sandra en Alain

  5. Gefeliciteerd en geniet er van

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.