De afgelopen dagen ben ik op onderzoek geweest in Duitsland…. Als je me volgt op Instagram (@simoneskitchen) dan heb je ongetwijfeld al het een en ander langs zien komen! We volgden met een groep mensen (bloggers en print) de Donau, tegen de stroom in en dus gedoopt; Gegen den strom. Ons programma was druk dus we hebben veel gezien waarvan je de komende dagen ongetwijfeld het een en ander langs ziet komen hier en op Simone’s Kitchen! Maar ik kon het dan natuurlijk even niet laten om vast een glimp te geven van wat we allemaal hebben meegemaakt…. Mijn Iphone snapshots!

We gingen op de fiets langs de Donau, bezochten het Walhalla, gingen op pad met een Segway (drie keer raden wie er weer op zijn snufferd ging) en – hoogtepuntje – we bekeken de Donau vanuit de lucht met een ballontocht. Zo gaaf! De dag daarna doorstonden we ook nog een kanotocht en kwamen zowaar zonder natte kleren weer aan de andere kant. Ok. mijn derriere was enigszins nat gespat maar niet omdat ik in het water was gaan zitten. Jammer genoeg heb ik van de kano tocht helemaal geen foto’s want camera en telefoon zaten veilig in een tonnetje…

Delen is fijn!