Simone's Kitchen

Frisse peper wraps met sugarsnaps

rijksmuseum12321

SPONSORED

Zucht… het is best een beetje behelpen nu het ineens al heeeeel vroeg donker is. Begrijp me niet verkeerd hoor, ik ben gek op de herfst. Blaadjes die vallen, koud, nat en donker en dan lekker binnen op de bank zitten. Niks mis mee. Maar dat daglicht dat gewoon niet meer aanwezig is na half vijf… daar heb ik dan weer een beetje meer moeite mee. Ik weet heus wel hoe ik een foto moet maken met kunstlicht, maar dan moet ik weer lampen meeslepen uit de studio en dan ben ik eigenlijk een tikkie te lui voor… Haha..

rijksmuseum12324-1

Ik had deze wraps gemaakt en wilde ze nog even op de foto zetten maar het was een race tegen de klok om het nog voor het verdwijnen van het licht voor elkaar te krijgen. De wraps zelf brengen dan weer wel een beetje het zonnetje in huis vind ik. Lekker met frisse mango, knapperige sugarsnaps en de frisse peper kruiden van MAGGI erbij. MAGGI heeft sinds kort lekkere wraps in het assortiment. Je associeert wraps al snel met de Mexicaanse keuken maar dat je er zoveel meer mee kan bewijst dit recept.

rijksmuseum12323

In het pak vind je 6 wraps, een kruidenmix voor de yoghurtsaus en de frisse peper kruiden voor de vulling. Je hoeft zelf dus alleen nog lekker veel groenten erbij te doen en vlees naar keuze. Ik koos ervoor om de wraps te combineren met lekkere frisse mango.

Print recept Pin recept
No ratings yet

Frisse peper wraps met mango, sugarsnaps en biefreepjes

Ingrediënten

  • 1 pak MAGGI frisse peperwraps
  • 300 gr biefstukreepjes
  • 2 bosuitjes
  • 150 gram sugar snaps
  • 2 gele paprika’s
  • 1 mango
  • 4 el Griekse yoghurt

Instructies

  • Doe 4 eetlepels yoghurt in een bakje en roer de sausmix erdoor.
  • Maak de sugarsnaps schoon en snij in iets kleinere stukjes.
  • Snij de paprika in blokjes en de bosuitjes in ringetjes. Maak de mango schoon en snij deze in blokjes,
  • Bak de paprika in een wok en voeg hier de sugarsnaps aan toe. Roerbak dit even met elkaar. Voeg de runderreepjes toe en bak even kort mee.
  • Voeg de kruidenmix toe en 50 ml water. Breng aan de kook en laat een minuutje of 3 doorkoken.
  •  Haal de wraps uit de plastic verpakking en besprenkel ze met water. Leg deze vervolgens op een bord en verwarm de wraps gedurende 1 minuut in de magnetron of gedurende 3 minuten verpakt in aluminiumfolie in een voorverwarmde oven (200 graden).
  •  Beleg de wraps met de runderreepjesmix en doe hier de bosuitjes en de mango overheen. Rol op en serveer met de yoghurtsaus.

Disclaimer: Deze post is een samenwerking met MAGGI

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept rating




Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.