Simone's Kitchen

Foto van de dag: Blauwe reiger in vlucht

Blue_Heron

Als er een ding is dat redelijk lastig is als het aankomt op fotografie dan is het wel een vogel in volle vlucht. Ik heb meestal niet heel veel geduld als het op dat soort dingen aankomt. Ik bedoel; ik blijf niet uren zitten in een bosje om die ene foto te maken. Maar in dit geval waren we op een boot op de wateren van Tortuguero, Costa Rica en deze blauwe reiger was van plan om weg te vliegen. Ik wist ongeveer in welke richting hij zou vliegen dus ik hoopte dat het dit keer zou lukken en tadaaa! Gelukt dus.

En nee het is niet helemaal perfect qua compositie, maar gezien de omstandigheden toch goed scherp (hobbelige boot, niet heel goede lichtomstandigheden en een hele lange telelens). Ik nam deze met mijn 100-400mm Canon lens op de Canon EOS 5D Mark III. Sluitertijd: 1/250s bij f5.6 op iso 500

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met Tom (aka de dude) en hun twee katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!