Blue_Heron

Als er een ding is dat redelijk lastig is als het aankomt op fotografie dan is het wel een vogel in volle vlucht. Ik heb meestal niet heel veel geduld als het op dat soort dingen aankomt. Ik bedoel; ik blijf niet uren zitten in een bosje om die ene foto te maken. Maar in dit geval waren we op een boot op de wateren van Tortuguero, Costa Rica en deze blauwe reiger was van plan om weg te vliegen. Ik wist ongeveer in welke richting hij zou vliegen dus ik hoopte dat het dit keer zou lukken en tadaaa! Gelukt dus.

En nee het is niet helemaal perfect qua compositie, maar gezien de omstandigheden toch goed scherp (hobbelige boot, niet heel goede lichtomstandigheden en een hele lange telelens). Ik nam deze met mijn 100-400mm Canon lens op de Canon EOS 5D Mark III. Sluitertijd: 1/250s bij f5.6 op iso 500

Delen is fijn!