Simone's Kitchen

Even voorstellen – Remke

 

Even voorstellen

Mijn naam is Remke Vet, ik woon samen met mijn vriend in Voorburg. Sinds 2014 werk ik als zelfstandige en doe ik freelance opdrachten aan zowel de inkoop als marketing kant bij verschillende bedrijven in de retail of bij merk leveranciers.

Ik heb een passie voor fotografie en sinds kort ook voor food fotografie. Om hier wat meer over te leren deed in een tijd geleden ook de workshop food fotografie en styling bij Simone en Alexandra. Sindsdien is mijn liefde voor food fotografie alleen nog maar gegroeid.

Ik heb vele succesvolle en minder succesvolle diëten gevolgd. Het afvallen lukte altijd prima, echter op gewicht blijven was een uitdaging, ik at te weinig of te veel van de verkeerde dingen, of op het verkeerde moment, ik wist het eigenlijk niet zo goed. Sinds begin dit jaar heb ik besloten geen crash diëten meer te volgen, maar mijn levensstijl aan te passen. Mijn idee was, bij een uitgebalanceerd voedingsplan zou ik toch uiteindelijk ook een balans vinden in mijn gewicht. Ik ben begonnen met meer krachttraining, naast body balance wat ik al jaren volg. Graag wil ik mijn ervaringen met deze gezonde levensstijl en de lekkere gerechten die ik heb ontwikkelt delen, vandaar dat ik vanaf nu af en toe een gast blog zal schrijven op Simone’s Kitchen.

Super leuk als jullie me blijven volgen!

 

Delen is fijn!

Remke Vet

Remke is sportief en houdt van gezond eten. Ze woont in Voorburg en werkt als zelfstandige en interim manager bij verschillende bedrijven. Ze is al jaren bezig met sporten en gezonde voeding en volgt sinds maart 2017 het programma van Personal Body Plan. Ze heeft een passie voor fotografie en legt graag haar ontbijtjes en gezonde baksels vast. Ze is goed op weg naar een gezonde en fitte levensstijl.

4 comments

  1. Heee wat leuk Remke! Ben benieuwd naar je blogs;-)

  2. Welkom bij Simone’s Kitchen Remke! En ik ben ook heel benieuwd naar je lekkere recepten.. 🙂 De foto’s die ik op Insta voorbij zie komen zien er in ieder geval prachtig uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.