Remke vet

Even voorstellen

Mijn naam is Remke Vet, ik woon samen met mijn vriend in Voorburg. Sinds 2014 werk ik als zelfstandige en doe ik freelance opdrachten aan zowel de inkoop als marketing kant bij verschillende bedrijven in de retail of bij merk leveranciers.

Ik heb een passie voor fotografie en sinds kort ook voor food fotografie. Om hier wat meer over te leren deed in een tijd geleden ook de workshop food fotografie en styling bij Simone en Alexandra. Sindsdien is mijn liefde voor food fotografie alleen nog maar gegroeid.

Remke Vet

Ik heb vele succesvolle en minder succesvolle diëten gevolgd. Het afvallen lukte altijd prima, echter op gewicht blijven was een uitdaging, ik at te weinig of te veel van de verkeerde dingen, of op het verkeerde moment, ik wist het eigenlijk niet zo goed. Sinds begin dit jaar heb ik besloten geen crash diëten meer te volgen, maar mijn levensstijl aan te passen. Mijn idee was, bij een uitgebalanceerd voedingsplan zou ik toch uiteindelijk ook een balans vinden in mijn gewicht. Ik ben begonnen met meer krachttraining, naast body balance wat ik al jaren volg. Graag wil ik mijn ervaringen met deze gezonde levensstijl en de lekkere gerechten die ik heb ontwikkelt delen, vandaar dat ik vanaf nu af en toe een gast blog zal schrijven op Simone’s Kitchen.

Super leuk als jullie me blijven volgen!

Delen is fijn!