Roast Londen | simoneskitchen.nl

Waarschijnlijk geen grote verrassing als je al eerder in Londen bent geweest: maar als je op zoek bent naar een fijne plek om te ontbijten of zelfs om te dineren dan is het geen straf om bij  Roast naar binnen te lopen. Roaast ligt midden in het bruisende hart van Borough Market en dat is op zichzelf al een goede reden om een kop koffie boven te gaan drinken. Vanaf het restaurant heb je namelijk een goed uitzicht over alle bedrijvigheid op de markt zelf. Tenminste; als het je lukt om een plek bij het raam te bemachtigen aangezien dat natuurlijk de plekjes zijn die het eerst ingenomen worden.

Roast Londen | simoneskitchen.nl

De service bij Roast was onberispelijk en naar mijn smaak zelfs een tikkie te stijf. Het is natuurlijk fijn om beleefde bediening te hebben maar de man die ons hielp was een beetje too much wat dat betreft. Nog steeds beter als onbeschoft enzo maar toch… hij had iets losser mogen zijn.

Het eten was heerlijk. Ik kan daar weinig aan afdoen. Ik nam kleine pannenkoekjes terwijl Tom – zoals gebruikelijk – voor het volledige Engelse ontbijt ging en we vonden allebei onze gerechten heel erg goed. Het is niet goedkoop maar je betaald natuurlijk gedeeltelijk voor de locatie en – laten we eerlijk zijn – niets in Londen is echt goedkoop!

Roast London

Delen is fijn!