Boston is de stad van seafood en dan vooral kreeft. Overal vind je visrestaurants met verse vis, dankzij de gunstige ligging aan de haven. Maar ook voor de niet visliefhebbers en foodies die iets anders willen, heeft deze oude stad heel veel te bieden. Tijdens mijn stop in Boston vond ik de volgende leuke eettentjes. 


Legals Sea Foods:


Met de slogan if it isn’t fresh, it isn’t Legal, kan je bij meerdere filialen door de stad hier altijd terecht voor verse vis. Scoor een lekkere kop Clam Chowder (dikke vissoep met groenten), een zalmburger with fries of geniet feestelijk van rauwe oesters en een uitgebreide wijnkaart.

Legal Seafoods

Coda – 320 Columbus Avenue:


Nadat je de hele dag gelopen hongerig naar een restaurant op zoek bent en blijkt dat elk restaurant vol zit (want tja het is zaterdagavond). Of na een vlucht geen zin in iets fancy’s? Dan kan je altijd terecht bij Coda. Een eetcafé met lekkere en no nonsense gerechten geserveerd door vriendelijk personeel. Vooral de vega burger is een aanrader.


Tatte Bakery and Cafe:


Een tent die je ook meer in de stad tegenkomt is Tatte. Eigenaar Tzurit Or startte Tatte in 2007 en stond 20 uur (!) per dag in haar keuken te bakken om haar heerlijke creaties te verkopen aan Boston farmers markets. Al snel daarna opende ze haar eerste bakkerij. Nu is deze hotspot uitgebreid tot maar liefst 12 locaties. Dus voor een heerlijk ontbijt, taart en verse koffie zit er altijd wel een Tatte in de buurt.

Wholefoods market – 348 Harrison Avenue:


Op stop ga ik het liefst altijd naar een lokale supermarkt om daar rond te struinen. Maar als er een Wholefoods market in de buurt is, moet ik daarheen. De afdeling groenten en fruit is verser dan vers en overal kijk je je ogen uit. En nou maar hopen dat er snel een winkel in Nederland komt.

Caffe Nero560 Washington Street:

Tussendoor even een koffie drinken en bijkomen van het stadse leven, kan prima bij Caffe Nero. Deze koffietent serveert heerlijke koffie en met het fijne interieur voel je je meteen thuis.

Caffe Nero
Quincy Market

Faneuil Hall marketplace/Quincy Market206 S Market street


Deze populaire attractie bestaat uit 5 gebouwen in de centrale galerij. In de Food Court vind je kraampjes en restaurants met allerlei wereldgerechten. Van Amerikaanse hotdogs en burgers, tot Mexicaans, Italiaans, veel vis en zoete lekkernijen.

Quincy Market

Ben je dol op de US? Check dan ook de post over het lekkerste eten in Savannah

Delen is fijn!