Simone's Kitchen

Episode 2 – podcast

Hoe ben ik de gezondheids ‘scene’ ingerold?

Als je je per ongeluk geabonneerd had op mijn gloednieuwe podcast in december dan dacht je waarschijnlijk dat ik het alweer opgegeven had. Maar dat is niet het geval. Ik zat alleen even in een ‘waar ga ik nu over podcasten’ dip. Maar ik ben eruit en vandaag vertel ik je daar alles over. Je kunt de podcast eenvoudigweg luisteren op deze pagina of abonneer je via itunes

Nog een beetje work in progress

Ik moet nog een beetje werk verrichten aan de intro en de outro zoals dat heet in podcast taal, maar de basis staat er. En het eerste interview is al ingepland! Je kunt je op de podcast abonneren dan mis je nooit meer wat. Op dit moment alleen nog via Itunes of abonneer je op mijn nieuwsbrief (formulier zit hieronder) dan krijg je ook altijd de nieuwste informatie wekelijks toegestuurd. Heb je vragen of wil je graag dat bepaalde onderwerpen behandeld worden in de podcast dan hoor ik het graag via de comments hieronder!

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.