Simone's Kitchen

En toen was het ineens 2020

Het klinkt best een beetje als een futuristisch getal; 2020. Vind je ook niet? En bovendien is het natuurlijk ook een uniek nummer want 1919 heb ik niet meegemaakt en 2121 ga ik zeker ook niet meemaken dus hoe vaak komt dit nou voor? Mooi rond is niet lelijk!

Vooruitkijkend naar een heel nieuw jaar

Het heeft altijd wel iets fijns zo’n mooi schoon nieuw jaar. Een jaar waarin alles nog mogelijk is en waar de kansen nog voor het grijpen liggen. Het afgelopen jaar was niet mijn beste jaar. Ik zat een beetje met mezelf in de knoop. Wist niet goed welke kant ik nu eigenlijk op wilde en toen kreeg ik ook nog zo aan het eind van het jaar een blindedarmontsteking voor de kiezen. Bah.

Travel blijft natuurlijk ook!

Knoopjes doorgehakt

Gelukkig heb ik nog wel zo vlak voor het eind van 2019 wat knoopjes doorgehakt en ik ga met een goed gevoel het nieuwe jaar in. Een van de veranderingen die je hier zult zien is dat ik minder paleo recepten ga posten op Simone’s Kitchen. Ik merk dat het toch voor verwarring zorgt bij de paleo-mensen en voor irritatie bij de niet paleo mensen. Dus… vanaf nu is Everyday Healthy mijn paleo only site. Alle recepten uit paleo magazine zullen daar gepost gaan worden. Dat zijn er nogal wat dus even geduld.. 😉

En natuurlijk blijf ik ook koken….

Eigenlijk veranderd er op Simone’s Kitchen niet zo heel erg veel want ik eet zelf ook vaak paleo dus die recepten komen hier nog regelmatig terug. Maar wie ook terug komt is de Dude himself. In ieder geval 1 x per maand zul je een dudefood artikel terug zien komen. Of ik hem kan overhalen om vaker te schrijven is nog een verrassing maar ik ben al blij met 1 x per maand.

Ach en voor de rest heb ik gewoon heel veel zin in een nieuw jaar. Een jaar waarin er een hoop te gebeuren staat, maar dat, lieve lezers, komt een andere keer uitgebreid aan bod. Voor nu wens ik iedereen een heel gezond, gelukkig en productief 2020!

Dank dat jullie mijn blog lezen en sommigen doen dat al heel lang. Zonder jullie zou Simone’s Kitchen niet bestaan!

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.