Simone's Kitchen

En er is weer een jaar voorbij…

20140723-MH2A6424

Het is een interessant jaar geweest in meer dan een opzicht en ik kan niet geloven dat het jaar alweer bijna voorbij is. Het is een beetje rustig hier geweest aangezien ik veel heb gepost op Simone’s Kitchen en ik kan mezelf maar een keer delen. Reistechnisch gezien heb ik wat geweldige trips gemaakt vorig jaar en hoewel ik geen idee heb hoe het nieuwe jaar eruit gaat zien verheug ik me nu al op een aantal leuke reisjes.

Helsinki

Afgelopen jaar ging ik naar het prachtige Helsinki, had ik een geweldige reis naar Stavanger, ontdekte ik een stukje meer van Nederland door naar Leeuwarden te gaan, ging ik twee keer naar Berlijn en verbleef ik bijna vier weken in het mooie Sumatra. Voor volgend jaar heeft de eerste reis zich alweer aangediend in januari en is de planning om naar Frankrijk te gaan.

Voor de rest zal het nieuwe jaar nogal wat onzekerheden brengen aangezien Tom nu officieel ook bij Simone’s Kitchen werkt en we inkomens technisch nog een beetje onzeker zijn hoe een en ander zal gaan lopen. Beetje eng, maar wel spannend!

Maar ik kon het oude jaar niet afsluiten zonder jullie allemaal een geweldig 2015 te wensen, met veel geluk, voorspoed en mooie reizen!

 

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.