Simone's Kitchen

Een momentje voor jezelf met fijne aanbieding!

Met de vernieuwde Margriet!

De afgelopen maanden is het hier idioot druk geweest. Ja ondanks de corona toestanden was het hier zeker geen rustige tijd. De een na de andere shoot, druk achter de computer, relatietroubles en weinig tijd voor mezelf. Vervolgens moest ik ook nog eens bedenken dat ik over wilde stappen naar een nieuwe hosting partij en de chaos was hier compleet.

Margriet

Een van de dingen die ik veel te weinig heb gedaan de laatste tijd is om lekker met een boekje op de bank te zitten. Met of zonder Humphrey en Buffy. Margriet is een van mijn favoriete tijdschriften, ondanks dat ik me kan herinneren dat ik daar vroeger toch andere gedachtes over had. Mijn moeder had een abonnement op Margriet dus ik kreeg het lezen van het tijdschrift eigenlijk met de paplepel ingegoten.

Maar goed ik was in die tijd nog in mijn puberteit… Dus Margriet vond ik niet geschikt voor een meid van 15 (of hoe oud ik in die tijd ook was)

Heerlijk moment om even bij te komen

Inmiddels zijn die tijden wel veranderd en lees ik zelf Margriet al jaren elke week trouw. Het is mijn favoriete ontspanmoment als ik te lang achter de computer heb gezeten. En Margriet is vernieuwd. Met een lekker fris en nieuw uiterlijk is mijn favoriete tijdschrift klaar voor de zomer.

Aanbieding met bijna 50% korting

Ben jij ook fan van Margriet dan heb ik nu een hele fijne aanbieding voor je. Je kunt nu namelijk een introductie abonnement afsluiten voor 8 nummers Margriet voor slechts € 15,-!

Via de bovenstaande link kom je meteen bij de aanbieding uit. Ook leuk trouwens om kado te geven aan iemand die ook wel wat extra ontspanning kan gebruiken!

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.