Tjonge, wat vliegt de tijd toch altijd. Ik heb me altijd voorgenomen om geen druk te leggen op Fruits & Veggies  Everyday Healthy,  omdat ik eigenlijk druk genoeg ben met Simone’s Kitchen maar toch.. een half jaar niks van me laten horen is wel een beetje dramatisch. Dus het leek me niet meer dan fair om eens een update te geven hoe het nu gaat met de personal training. Want ja, ik ben er nog steeds mee bezig hoor.

Het is wel een bumpy ride geweest: door allerlei toestanden heb ik een maand niet kunnen trainen (moeder overleden, dat soort dingen) en vervolgens hadden we zoveel fotoshoots met belachelijke dingen dat er van gezond eten ook weinig kwam. Dat is geen excuus maar de focus was even weg. Die is inmiddels gelukkig weer terug maar het betekent wel dat de vooruitgang misschien niet zo goed is als had gekund.

Maar dat mag de pret niet drukken. Uiteindelijk heb ik sinds een kleine maand weer helemaal de smaak te pakken en train ik inmiddels zelfs elke dag (nou ja vooruit bijna elke dag) Niet in de sportschool hoor. Ik ben ook maar een mens. Haha. Maar twee keer per week met Nicole (de PT) en de rest doe ik thuis op de hometrainer. Op die manier blijf ik wel in beweging maar hoef ik niet elke dag naar de sportschool. Ik vind het makkelijker om ’s morgens uit mijn bed te vallen, op de hometrainer te springen en daarna onder de douche te stappen. Kost me veel minder tijd. De krachttraining doe ik met Nicole, de cardio doe ik zelf.

Mijn vetvrije massa – ja die heb ik hoor, haha – is met 9 kilo toegenomen, dus dat is goed. Qua gewicht moet er nog steeds flink wat af, maar ik zit er weer helemaal in en ben goed bezig met voeding. Denk ik tenminste. Ik doe er niet al te krampachtig over, maar eet wel heel gezond, gevarieerd en niet te veel. Maar wel zo nu en dan een wijntje of een etentje. De boog kan natuurlijk niet altijd gespannen zijn.

Ik heb gemerkt dat ik beter gedij op minder koolhydraten en meer vet. Dat werkt goed en voorkomt vreetbuien (waar ik wel last van heb als ik veel koolhydraten eet. Ik ben er ook veel over aan het lezen; en zit momenteel helemaal in de boeken van ‘Hoe word je 100′. Uitermate interessant en voorlopig werkt deze manier van eten prima voor mij. Ik heb geen honger, hoef geen calorieen te tellen en val toch af. What more do you want?

Met werk is het momenteel een beetje rustiger en daar ben ik wel even blij om. Na zo’n idiote periode is het lekker om weer een beetje aan mezelf toe te komen. Ik ga weer wat vaker proberen een update te geven of andere dingen te delen. Maar ja, je kent me he, dus als het ineens wat rustiger is, hop je gewoon even over naar Simone’s Kitchen!

 

Bewaren

Delen is fijn!