Simone's Kitchen

Drukke tijden

IMG_1155
Tjonge, ik realiseer me net dat ik al een maand niks van me heb laten horen. Niet omdat ik niet gereist heb, maar domweg geen tijd. Dat was natuurlijk de overweging toen ik Paper Travels wilde integreren met Simone’s Kitchen. Niet gedaan uiteindelijk maar dat betekent in de praktijk dat tijdens hele drukke periodes, er maar tijd is voor één blog en dat Het hier even noodgedwongen op een laag pitje staat.

IMG_1156
Geweldig gave reis gemaakt naar Kenia, citytrip naar Maastricht en binnenkort New Castle. Nog genoeg te vertellen dus. Over drie weken vertrekken we op vakantie naar Curacao. Dan heb ik eindelijk tijd om eens lekker alle verhalen op papier te zetten. 🙂

En binnenkort, deze week, komt ook het derde deel van Sylvia’s reis door mooi Marokko.

Hier alvast wat snapshots van Kenia! Vervolg komt! Tot gauw!

IMG_1157
IMG_1158

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

14 comments

  1. Wat een mooi dier!

    Rustig aan dan maar, lekker genieten van je vakantie straks 🙂

  2. Benieuwd naar je Kenia verhalen en andere schrijfsels. Fijne vakantie alvast!

  3. Prachtig dat jachtluipaard! Ik ben benieuwd naar je verhalen 🙂

  4. Wat een prachtig beest zeg. Fijne vakantie alvast! Ben benieuwd naar je komende verhalen.

  5. Benieuwd naar je Kenia verhalen Simone! En doe rustig aan 🙂

  6. Het was inderdaad stil op je blog. Je hebt vast alle tijd en rust om te schrijven aan dat lekkere zwembadje op Curacao. Alvast heel veel plezier daar!

  7. Heeee een teken van leven! Just kidding 😉 Ben benieuwd naar je verhalen over Kenia! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.