20170119-0W6A6893

Komt het omdat ik druk ben? En geen vrije dagen heb tot eind van de maand? Is het de kou? Het grijze weer? Of wat? De maand januari. Traditioneel toch echt de saaiste maand ever.

En dus breng ik de maand door (in mijn spaarzame vrije tijd dan) met het binge watchen van Game of Thrones én met het plannen van onze vakantie voor dit jaar. Een trip naar Kopenhagen is al geboekt en ik ben aan het plannen voor een langere vakantie in mei. Kan nog niet helemaal goed beslissen maar het wordt denk ik Italië.

O en wisten jullie al dat Paper Travels back alive is? ? Voor als je ook van reizen houdt.

Gezellig toch?

Gezellig toch?

Met mijn enkel gaat het nog steeds beetje bij beetje beter. Soms heb ik ineens hele slechte dagen (en geen idee waar die dan ineens vandaan komen) maar door de bank genomen gaat het mini-stapje voor mini-stapje beter. Soms loop ik zelfs bijna gewoon. Lange stukken is nog wel een dingetje maar daar wordt hard aan gewerkt.

Props anyone?

Props anyone?

Ik sport nog steeds flink al is het nu met de drukte best een hoop gepuzzel om het in te kunnen plannen, maar het lukt redelijk. En ja ik denk dat het helpt. Misschien dat ik niet meteen beter ga lopen door meer spierballen (kan natuurlijk altijd nog op mijn handen gaan lopen….) maar natuurlijk trainen we ook beenspieren. ? Dus eigenlijk ben ik wel een beetje blij. En durf ik weer een beetje positief naar dat aspect van de toekomst te kijken. Nu nog die rottige kilo’s naar beneden zien te krijgen. Dat is namelijk ook gunstig voor simpele dingen als lopen. Heb je wel eens geprobeerd om met twee zware kettle-bells te lopen? Dan weet je meteen wat extra gewicht doet.

Mijn foto-hoekje

Mijn foto-hoekje

Qua werk zijn we hier drie kookboeken achter elkaar aan het schieten. Nee, niet mijn kookboeken (dat denken mensen soms, dus ik meld het er maar even bij) maar wel hele leuke kookboeken. Eentje met het mooiste vlees, eentje met heul veel pizza en eentje voor de tv-serie Binnenstebuiten. Leuk dus maar wel druk. Ik zal blij zijn als ik straks eventjes op mijn gat kan zitten. Al is het maar een dagje. Maar je hoort me daar verder niet over klagen. Ben nog steeds elke dag superblij met mijn studio. En doordat we er ook lifestyle foto’s maakten voor Binnenstebuiten is het ineens nog een stukje gezelliger geworden. Heb ik maar zo laten staan ook. Bevalt prima.. 🙂

20170123-IMG_5452

Door al die drukte heb ik weinig tijd gehad om nieuwe recepten te maken en te fotograferen dus vandaar dat het even ietsje rustiger is hier. Maar daar komt binnenkort wel weer verandering in!

 

Delen is fijn!