Simone's Kitchen

De lifestyle community

De Simone’s Kitchen Lifestyle Community is de plek waar je terecht kunt als je je gezondheid wilt verbeteren. Wil jij afvallen, je gewicht onder controle houden of je leefstijl op een blijvende manier veranderen? Dan kan ik jou daarin begeleiden. De afgelopen jaren heb ik enorm veel ervaring opgedaan en diverse erkende opleidingen gevolgd. Deze kennis wil ik graag met je delen.

Het is mijn missie om jou te helpen gezonder te worden en te blijven. Dat doe ik via de Lifestyle Community door inspirerende content te bieden. Stap voor stap deel ik essentiële kennis over voeding en leer ik je bewuste keuzes te maken. Ook is het een veilige plek waar je terecht kunt voor je vragen, tips of het delen van dingen waar je tegenaan loopt. Op deze manier krijg je steun en hoef je het niet alleen te doen.

Koreaanse bibimbap

Wat vind je terug in de leefstijl community?

 • Ik heb diverse cursussen op het gebied van gezondheid gemaakt. Deze content wordt continue aangepast en nieuwe cursussen worden toegevoegd. Op dit moment staan de volgende online cursussen online:
  • Verander je leefstijl in 21 dagen
  • Verbeter je slaap
  • Leefstijl methodes uitgelegd
  • … en, binnenkort komen er meer interessante cursussen bij.
 • De inspirerende Simone’s Kitchen podcast afleveringen
 • Exclusieve video content in de vorm van kookvideo’s en interviews met professionals

Een uitgebreid forum en groepen waarin je met mij én de andere deelnemers in contact bent.

Een lidmaatschap kost slechts € 9,95 en je abonnement is per maand opzegbaar.

Heb je vragen? Laat het me weten onder aan deze pagina!