Het leek me dit jaar leuk om een Sinterklaas kado gids te maken waarin je al mijn favorieten terug vindt voor gebruik in de keuken. De laatste kookboeken waar ik fan van ben en de must have’s voor elke foodie. En even als full disclosure; de meeste van de volgende links zijn affiliate links.

Nieuwe kookboeken

We beginnen de rij met vier nieuwe kookboeken die ik absoluut de moeite waard vind. Van kop tot staart is een prachtig boek wat alles uitlegt over het verwerken van varkensvlees. De nieuwste van Jamie Oliver is ook echt weer een must-have en Vega Blauw heb ik zelf gefotografeerd en daarmee ook veel van al het lekkers geproefd. En natuurlijk last but not least the queen van lekker eten; Miljuschka.

Voor de gezondheidsliefhebbers

Heb je een lootje getrokken voor iemand die de gezondheid voorop stelt dan zit er wellicht iets moois in een van de volgende artikelen. Van collageen van geweldige kwaliteit tot prachtige pannen zonder teflon, bakbananenmeel of een high speed blender om de gladste smoothies te maken.

Voor de bakliefhebbers

Ben je op zoek naar een perfecte kado voor een bakliefhebber dan is een van de volgende vier kado’s wellicht iets voor jou! Van de bakbijbel van Rutger vd Broek, tot de handigste vormpjes voor het bakken van glutenvrije cupcakes.

De beste keukengadgets

De echte kookfanaat kan niet zonder een aantal onmisbare tools in de keuken. Mijn vier favorieten zijn een microplane rasp, een spiraalsnijder, goede messen natuurlijk en een goede dunschiller.

Voor de grote portemonnee

Soms ben je op zoek naar een knaller van een kado. Gewoon omdat het kan of omdat je dit jaar eens echt iets speciaals wilt doen. Dan heb ik hier als afsluiter een paar onmisbare apparaten. Niet goedkoop maar wel de moeite waard!

Natuurlijk zijn er nog veel veel meer dingen die je voor een foodie kunt kopen. Gelukkig is dat misschien wel een van de makkelijkste kado categorieën. Simpelweg omdat er zoveel dingen zijn die je in de keuken kunt gebruiken. Ik hoop dat je met deze kadogids alvast wat leuke ideetjes hebt opgedaan! Happy shopping!

Delen is fijn!