Simone's Kitchen

De groentechallenge 2018 – Doe je mee?

Groente

Het werd afgelopen jaar weer een paar keer duidelijk: Nederlanders eten bij lange na niet voldoende groente. Who cares, denk je wellicht, maar groente en fruit zijn essentieel voor een goede gezondheid. Zonder groente en fruit hou je het ongetwijfeld wel even vol, maar je zorgt dat je lichaam extra hard moet werken om gezond te blijven. Bovendien loop je een verhoogd risico op allerlei welvaartsziektes. Ziektes die voor een groot gedeelte voorkomen kunnen worden door…. je raadt het al… groente en fruit te eten!

De groente challenge

Daarom leek het me een goed idee om het nieuwe jaar straks goed te beginnen met een groente challenge. Wat dat inhoudt? Samen met mij en de andere deelnemers ga je de uitdaging aan om gedurende minimaal 14 dagen minimaal 500 gram groente per dag te eten.

Geef je je op dan heb je vanaf 10 januari toegang tot de site waar je recepten kunt downloaden, informatie kunt vinden over groente en wat het voor je kan doen, tips en tricks om meer groente in je dagelijks leven in te bouwen, tips hoe je kinderen meer groente kunt laten eten en nog veel meer. Dagelijks support gaat via een besloten facebook groep. Hier kun je vragen stellen, recepten delen en zie je nog meer informatie langs komen.

Early bird korting tot 31 december!

Tot 31 december krijg je nog de Early Bird korting en is de prijs € 10,- ipv € 15,-. Grijp je kans dus en geef je hier op.

Zie ik je daar?

PS. Ben je al lid van de ‘Gezond met Simone’s Kitchen‘ facebook groep?

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met Tom (aka de dude) en hun twee katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!