Simone's Kitchen

Curacao: Iphone snapshots en eerste indruk

Willemstad Curacao | simoneskitchen.nl

Willemstad

Goedenmorgen vanuit een warm en zonnig Curacao! We zijn hier alweer drie dagen dus tijd voor even een korte update en wat iphone snapshotjes.. 🙂

Om te beginnen: ons appartement is geweldig. We zitten in Julianadorp, dus een beetje verwijderd van het strand maar het is groot, ruim, schoon en mooi. Helemaal goed dus. We hadden een beetje pech met de auto de eerste dag, aangezien we meteen een lekke band hadden op de allereerste dag dat we weg wilden gaan. We reden de poort uit en hoorden een raar geluid. Auto gestopt, uitgestapt, even gekeken en ja hoor zo plat als een dubbeltje… Pfftt… Hebben wij weer. Verhuurder gebeld en gelukkig was het allemaal keurig geregeld binnen een uur. Veel sneller als we hadden verwacht en voor we er erg in hadden waren we alweer onderweg in een spikspinternieuwe Kia Rio.

De tropische tuin bij ons appartement

De tropische tuin bij ons appartement

Het eiland is niet groot, je bent er echt in een poep en een scheet overheen. Vanaf onze locatie is het 35 km naar de ene punt en ik denk ook zoiets naar de andere kant. We zijn eerst Westpunt gaan bekijken, waar een aantal prachtige strandjes liggen. Ik bedoel maar: hoe tropisch ziet dat er uit? We doen lekker rustig aan en zitten in de relax modus (en ja af en toe een blogje hoort daar ook bij.. 😉

Grote Knip

Grote Knip

Natuurgeweld bij Shete Boka

Natuurgeweld bij Shete Boka

Lunch bij Janchies... Niet het beste eten maar wel leuk om mee te maken!

Lunch bij Janchies… Niet het beste eten maar wel leuk om mee te maken!

Lokale supermarkt: altijd leuk om rond te snuffelen!

Lokale supermarkt: altijd leuk om rond te snuffelen!

Biertje bij Pirates Bay

Biertje bij Pirates Bay

 

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

2 comments

  1. Wat een prachtige foto’s Simone! En wat een lekker weer, ik ben wel jaloers hoor! Ohh die foto bij Shete Boka is echt prachtig! Geniet ervan! Je verdient het!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.