Simone's Kitchen

Costa Rica

Wat een geweldig land is Costa Rica… We zijn er tien jaar geleden geweest en het is behoorlijk veranderd in die tijd maar het is nog steeds een land met een overweldigende natuur. Er lopen inmiddels wat meer toeristen rond als tien jaar geleden en de prijzen zijn schrikbarend hoog geworden (was toen ook al niet goedkoop) maar verder is het nog steeds absoluut een aanrader als je van natuur houdt.

Qua eten…. nou ja, laten we zeggen dat de keuken van Costa Rica niet uitblinkt in iets. Het is meer een mengelmoes van diverse stijlen; van Mexicaans tot Amerikaans, maar echt een eigen identiteit heb ik niet kunnen ontdekken. Nu hebben we voornamelijk gebivakkeerd in plaatsen waar je niet eten kon (oftewel de jungle) dus het is misschien ook niet de reis geweest om daar echt een conclusie aan te hangen. Markten hebben we helaas ook helemaal niet gezien. We waren simpelweg niet in de buurt van dorpen of steden dus ja, dan lukt dat ook niet. Natuur en beestjes hebben we des te meer gezien en hier een kleine compilatie van foto’s.

20110117-_MG_6298 20110117-_MG_6391 20110117-_MG_6312 20110117-_MG_6181

 

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.