Coffee and the coconut - hotspot in Amsterdam | simoneskitchen.nl

FUNKY Coffee & Coconuts

Een paar dagen naar een leuke stad in de herfstvakantie is altijd fijn dus wij gingen naar Amsterdam, gezellig logeren bij een goede vriendin die samen met haar man het mooiste pand in de binnenstad heeft gekocht, echt, wat een locatie en wat een sfeer! Het huis is volledig strak getrokken maar heeft de oude sfeer behouden, geweldig!
We gingen de eerste dag richting de Pijp, maar een paar minuten lopen en we waren er.
Heerlijk snuffelen bij allerlei leuke boetiekjes, de Albert Cuyp op en op zoek naar een paraplu want qua weer was het die middag minder.

Coffee and the coconut | simoneskitchen.nl

Schuilen

We hadden gehoord dat CT (Coffee & Coconuts) een leuke plek was om iets te eten en of drinken, dus daar gingen we schuilen voor de regen.
Wauw, wat een plek! Maakt gelijk indruk zodra je binnen komt!
Wat een sfeer zeg! Funky en Fresh!
De menukaart is spannend, heerlijke sappen en gerechten, maar ook voor een kop koffie met iets lekkers móet je er geweest zijn!
Ooit was het een bios, in de jaren 20, nu is het een plek waar je de energie van de stad voelt terwijl je de relaxing vibe of all the good things in life inademt zoals ze het zelf beschrijven.

Coffee and the coconut | simoneskitchen.nl
Leuk om eens te gaan kijken en als je er dan toch bent dan is een bezoekje aan het toilet de moeite waard want zelf daar is over nagedacht!!
Deze funky place to be zit aan de Ceintuurbaan!

Delen is fijn!