Simone's Kitchen

Bukittinggi – Harau Valley

wpid-Photo-20141014161246

Ik ben best een schijterd als het aankomt op scooters en brommers moet ik bekennen, en zeker in Azië in het algemeen is het nou niet meteen mijn verkozen manier van reizen.

Dus… je kunt me mijn reactie misschien indenken toen we werden opgepikt met een motorfiets. Hoezo dan denk je wellicht… Nou het kunt is dat de groep was wandelen maar de wandeling bevatte nogal veel klimwerk en knie technisch niet verantwoord. Dus had Theo voorgesteld dat we dan opgepikt zouden worden door de gids (of meer de sidekick van de gids) en naar de lunch locatie zouden worden gebracht.

Goed idee, alleen die brommers…. Maar goed, wat doe je dan? Je stapt toch achterop want echt veel keus is er eigenlijk ook niet. En achteraf viel het mee. We zijn niet omgevallen en arriveerden in een geheel op de prachtige lunchlocatie.

wpid-Photo-201410141612461
wpid-Photo-201410141612462

De dag erna zou er een wandeling door de Harau kloof zijn en aangezien daar iets minder klim- en klauterwerk aan te pas zou komen, daar wel mee geweest.

Soms denk ik wel eens dat we af en toe een beetje blasé worden. Of misschien is dat niet het juiste woord. Maar na waterval nummer 25 ben je toch iets minder onder de indruk als bij waterval nummer 1. Ik vind het vreselijk om te zeggen maar het is gewoon een feit. Maar goed, de waterval was leuk, de wandeling ook en mijn knie heeft zich gedragen.

Dus…..

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

3 comments

  1. Avatar

    hahaha, en in Azie rijden ze zo fantastisch goed en normaal op die dingen! Oh god.. ik zou echt bang zijn denk ik. En dat van die watervallen… ja dat is herkenbaar. Soms kan ik mezelf wel voor mn kop slaan en denken ‘doe normaal’, but on the other hand… we zijn veel gewend, zien veel, en worden verwend. Ik had het in Italie (Rome) bezoek het Vaticaan NOOIT als eerste.. dan vallen de rest van de kerken en gebouwen allemaal tegen.

    • Simone van den Berg

      Ja dat kan ik me levendig voorstellen van het Vaticaan. Volgens mij hadden wij die als een van de laatste dus de goede volgorde aangehouden! 😉 En ja van dat verwend zijn… ik wil het niet en toch stiekem gebeurt het snel. Ik heb altijd een hekel aan mensen die bij alles zeggen; o dat heb ik al gezien in land x, y, z en daar was het veel mooier… Dat is echt het laatste dat ik wil maar ja, soms kan je het dan niet voorkomen he… Ik spreek het in ieder geval nooit hardop uit! Tenzij tegen mijn vriend.. Hahaha

  2. Pingback: Ik ga op wandelvakantie en ik neem mee.... | Simone's Kitchen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.