Screenshot 2015-04-15 16.57.01

Het is weer zomer!! Of ben ik nou iets te enthousiast na éen dag met zomers temperaturen? Hoe dan ook; we hebben een heerlijke week achter de rug met strak blauwe lucht, zomerse temperaturen en ja, dan ben ik meteen in de stemming voor lekkere salades. Overigens wat mij betreft echt niet alleen in de zomer, want salades kunnen bij mij het hele jaar door.

In de reeks van Delicious verschenen al eerder Het Vleesboek en en Het Bakboek, die hier ook allebei in de kast liggen. Ik heb het al eerder gezegd en ik zeg het nog een keer; de delicious boeken zijn eigenlijk een must have. Veel van de recepten zijn niet spiksplinternieuw maar wel fijn overzichtelijk bij elkaar gezet in een boek op onderwerp. Daar besteed ik graag die extra euro’s aan. Want het grootste nadeel voor mij van die hele berg Delicious tijdschriften is dat ik – op zoek naar dat ultieme recept voor x,y of z – hopeloos verdwaald raak in de vele pagina’s.

Screenshot 2015-04-15 16.57.18

Met de boekenreeks is daar verandering in gekomen en kun je nu jouw favoriete recepten veel makkelijker terugvinden. Hét saladeboek is ingedeeld naar soort salade; zo zijn er salades met kip, met vis, met granen of met kaas. En stuk voor stuk zijn het salades die ik graag wil gaan maken!

Morgen deel ik alvast een van de recepten met jullie.

Delicious Het Saladeboek is uitgegeven door Fontaine Uitgevers en onder andere te koop bij Bol.com voor € 17,95

 

Disclaimer: Ik ontving het Saladeboek ter review maar schrijf uiteraard alleen over boeken waar ik achter sta.

Delen is fijn!