Simone's Kitchen

Boekreview: Het saladeboek van Delicious

Screenshot 2015-04-15 16.57.01

Het is weer zomer!! Of ben ik nou iets te enthousiast na éen dag met zomers temperaturen? Hoe dan ook; we hebben een heerlijke week achter de rug met strak blauwe lucht, zomerse temperaturen en ja, dan ben ik meteen in de stemming voor lekkere salades. Overigens wat mij betreft echt niet alleen in de zomer, want salades kunnen bij mij het hele jaar door.

In de reeks van Delicious verschenen al eerder Het Vleesboek en en Het Bakboek, die hier ook allebei in de kast liggen. Ik heb het al eerder gezegd en ik zeg het nog een keer; de delicious boeken zijn eigenlijk een must have. Veel van de recepten zijn niet spiksplinternieuw maar wel fijn overzichtelijk bij elkaar gezet in een boek op onderwerp. Daar besteed ik graag die extra euro’s aan. Want het grootste nadeel voor mij van die hele berg Delicious tijdschriften is dat ik – op zoek naar dat ultieme recept voor x,y of z – hopeloos verdwaald raak in de vele pagina’s.

Screenshot 2015-04-15 16.57.18

Met de boekenreeks is daar verandering in gekomen en kun je nu jouw favoriete recepten veel makkelijker terugvinden. Hét saladeboek is ingedeeld naar soort salade; zo zijn er salades met kip, met vis, met granen of met kaas. En stuk voor stuk zijn het salades die ik graag wil gaan maken!

Morgen deel ik alvast een van de recepten met jullie.

Delicious Het Saladeboek is uitgegeven door Fontaine Uitgevers en onder andere te koop bij Bol.com voor € 17,95

 

Disclaimer: Ik ontving het Saladeboek ter review maar schrijf uiteraard alleen over boeken waar ik achter sta.

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

2 comments

  1. Fan van het vleesboek en deze gaat ook op de wishlist!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.