Simone's Kitchen

Bob ontdekt: De leukste kadootjes voor moederdag

Het is alweer bijna moederdag en je zult wellicht nog dringend op zoek zijn naar een tof kadootje voor de allerliefste moeder in de wereld. Of je wilt gewoon jezelf verwennen. Want ook dat is natuurlijk toegestaan. We hebben hier een aantal grappige kadootjes voor je op een rij gezet. Eentje die ik zeker ga kopen is de eerste! Nooit meer gepruts met proberen zo’n mooi hartje tevoorschijn te toveren. Gewoon even een sjabloon erop en klaar is kees..

Instant Barrista

Screenshot 2016-04-28 15.42.27

Nooit meer geklieder met cupcakes vullen

We kennen het allemaal wel denk ik: je hebt een heerlijk beslag gemaakt en je gaat de cupcake papiertjes vullen maar elke keer als je een klodder op een lepel doet valt de helft er naast. Daar zijn natuurlijk trucjes voor maar wil je gewoon een handige manier om zonder geklieder je cupcakes te vullen dan kun je deze eens proberen. Handig voor als je een moeder hebt die dol is op cupcakes bakken.

Screenshot 2016-04-28 15.48.03

Verwarmde gave retro koffiebeker

Hoe tof is deze koffie beker? Ik drink eerlijk gezegd zelden koffie in de auto. Vind dat gewoon minder handig, maar Tom heeft standaard altijd zo’n saaie zilveren koffiebeker in de auto liggen. Nooit meer een saaie dus met deze gave beker die bovendien ook nog op je aansteker-dingetje kan worden aangesloten en zo verwarmd wordt! Nooit meer koude koffie in de auto!

Screenshot 2016-04-28 16.10.49

Manatee thee

Manatee is het Engelse woord voor zeekoe en dat is dan ook precies wat er hier in de thee hangt. Hoe cute is dat? Dat is toch tien keer leuker als zo’n suf thee-ei? Er zijn trouwens nog meer versies; zo zag ik een onderzeeboot en een robot-ei langskomen, maar dit is mijn absolute favoriet!

Screenshot 2016-04-28 15.53.33

Broodtrommel

De kans dat je moeder een broodtrommel gebruikt is misschien niet zo heel erg groot, tenzij ze braaf elke dag brood mee naar het werk neemt en/of nog kinderen thuis heeft wonen die nog naar school gaan. Maar deze broodtrommel is stiekem ook gewoon leuk voor de heb of niet soms? O en nee er komt niet echt muziek uit… Dat is nog een gat in de markt denk  ik.

Screenshot 2016-04-28 15.51.51

Nog meer toffe cadeaus voor moederdag vind je hier. Lijkt me dat daar wel wat tussen moet zitten toch?

Disclaimer: Deze post is een samenwerking met Radbag

Delen is fijn!

1 comment

  1. Pingback: I present you ... the bloggers! | Signaalgroen | Marketing & Communicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang het eerste hoofdstuk uit Heerlijke Chaos