Bob ontdekt #7 – Valentijnsspecial

Bob’s Valentijnsspecial

HeartBreak JB Diesch ValentijnDe HEART to give, easy to BREAK chocoladerepen van JB Diesch zijn overheerlijke fairtrade repen en bestaan uit 28 lekkere hartjes. En wat is nou een beter Valentijns kado als hartjes met choco??

Makkelijk te breken en spannend om met je liefde te delen. Er staan grappige teksten op de hartjes waarmee je jouw Valentijn kunt verrassen! Binnenkort liggen ze in het schap van jouw supermarkt. Je kunt ze hier alvast bestellen!

Prijs: €2,49

 

 

 

Koop een kip!

 

Bob houdt van kip. Heel erg veel zelfs. Dus in zijn favoriete Valentijnsgerecht zit natuurlijk kip verwerkt. En welke kip dan beter dan die van de spiksplinternieuwe site van koopeenkip.nl Ik moet bekennen dat ik me tot nu toe nog niet had verdiept in de koopeenkoe en koopeenvarken sites. Daar heb ik meteen verandering in gebracht en het eerste kippenpakket is snel naar me onderweg, want meteen besteld. Als het goed is nog net voor Valentijnsdag. Ben jij ook klaar met supermarkt kip en plofkip? Dan zeker even een kijkje nemen bij koopeenkip.nl (of koe of varken)

Koopeenkip.nl | simoneskitchen.nl


Valentijnscake | simoneskitchen.nlTulband hartjes vorm

Bob is fan van de tulbandvormen van Nordic Ware en ik heb al een tijdje geleden deze hartjesvorm op de kop getikt in Rotterdam. Ik heb de mini versie maar deze grote versie staat nog hoog op mijn

Nordic Ware | simoneskitchen.nl

verlanglijstje! De vormen van Nordic Ware zijn zwaar dus verwacht geen lichtgewicht vormpje, maar altijd mooi en ik heb nog nooit problemen gehad met de cake eruit krijgen. In Nederland o.a. verkrijgbaar bij het Kookpunt, Oldenhof & Cook & Co. (O en het recept voor deze lekkere Valentijnscake komt volgende week!) De Nordwic Ware hartvormige tulband is verkrijgbaar vanaf € 34,90.

 

 

Over rot

Klinkt niet heel erg Valentijn vind je wel? En toch…. Want kijk, niet elke man zit te wachten op een kadootje dat zoet is of lieflijk of romantisch. Nee mijn dude bijvoorbeeld maak je daar echt niet blij mee en Bob houdt ook daar rekening mee. Dus voor alle mannen en Schermafdruk 2016-01-23 11.09.41vrouwen die niet zo van de lieflijke hartjes zijn hebben we hier het boek ‘Over Rot’ van Meneer Wateetons. Een handboek over fermenteren en het rottingsproces dat ten onrechte een slechte naam heeft. Ook leuk om je geliefde mee te verrassen en daar heb je tenminste nog eens wat aan!

Over Rot is verkrijgbaar in alle boekwinkels en online voor € 29,95

 

 

 

 

 

Hartvormige bakvormen van Le Creuset.

creuset

Dat ik een fan ben van Le Creuset is vast geen verrassing meer. Ik heb twee van die fijne braadpannen, een paar ovenschalen, die kleine ovenschaaltjes, pannenlikkers…eh.. de lijst gaat door. Maar wat nog een beetje ontbreekt aan de verzameling zijn deze super cute hartvormige pannen. De collectie hartvormige bakvormen, pannen en meer is uitgebreid dit jaar dus wil jij helemaal de blits maken met Valentijn? Dan sla je hier zeker geen modderfiguur mee!

Le Creuset is online verkrijgbaar bij diverse webshop en ook bij Creuset zelf. En natuurlijk via de diverse kookwinkels en warenhuizen (niet altijd de hele collectie)

 

Disclaimer: Sommige  van de links in dit artikel bevatten affiliate links en/of een samenwerking

 

 

Wil jij graag gezond koken zonder onnodige toevoegingen?

Als je je inschrijft voor de emaillijst ontvang je - behalve de regelmatige nieuwsbrief - gratis alle 12 recepten en foto's uit het eerste hoofdstuk (Slow) van mijn boek Heerlijke Chaos!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment Powered by ConvertKit
Bob

Bob de Minion

Bob, een van de drie helden uit de Minions film, kwam op een goede dag langs de keuken van Simone's Kitchen (waar we toevallig een bananencake aan het maken waren) en is eigenlijk nooit meer weggegaan. Hij is in zijn nopjes met zijn eigen rubriek "Bob ontdekt": hier maakt hij ons deelgenoot van allerlei culinaire nieuwtjes, producten en alles waar Bob blij van wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.