Bob ontdekt #24 – Verfrissende drankjes special en een winactie!

Evian drankjes | simoneskitchen.nl

Water met smaak

Als je het hebt over water dan is evian toch zeker een van de bekendere merken. En sinds kort heeft evian een nieuwe lijn: water met een verfrissend zomers smaakje. Evian Fruits & Plantes. Het natuurlijk mineraalwater is er nu in drie smaken: Druif & Roos, Citroen & Vlierbloesem (mijn favoriet!) en Framboos & Verbena. En om jullie kennis te laten maken met deze fijne zomerse smaken kun je nu een pakketje met de drie smaken winnen! Ik mag twee doosjes weggeven dus ik hoor graag welke smaak jou het allerlekkerste lijkt. Evian Fruits & Plantes bestaat voor 83% uit water, 13% fruit en daarnaast een klein beetje suiker.

De flesjes zijn te koop via de Bijenkorf, on-the-go locaties van AH to go en De Broodzaak voor € 2,79

Nespresso ijskoffie

Nespresso ijskoffie | simoneskitchen.nl

Nespresso heeft speciaal voor de zomer een limited edition ijskoffie. Twee unieke smaken die erg goed samen gaan met ijs. Aangezien het van de week 35˚C was in de studio toen we druk aan het werk waren, was dit meteen een lekkere verfrissing. Want hoewel ik veel koffie drink, op zo’n hete dag is een ijskoffie natuurlijk nog lekkerder!

Nu moet ik er wel eerlijk bijzeggen dat ik hem het liefste had gedronken met melk en suiker. Want zo vind ik een ijskoffie het lekkerste, maar aangezien we een whole30 doen moest ik hem zwart proberen. Maar als jij niet toevallig een whole30 doet 🙂 neem hem dan lekker met melk en suiker!

Dan neem ik dat straks als de whole30 voorbij is!

 

Wil jij graag gezond koken zonder onnodige toevoegingen?

Als je je inschrijft voor de emaillijst ontvang je - behalve de regelmatige nieuwsbrief - gratis alle 12 recepten en foto's uit het eerste hoofdstuk (Slow) van mijn boek Heerlijke Chaos!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment Powered by ConvertKit
Bob

Bob de Minion

Bob, een van de drie helden uit de Minions film, kwam op een goede dag langs de keuken van Simone's Kitchen (waar we toevallig een bananencake aan het maken waren) en is eigenlijk nooit meer weggegaan. Hij is in zijn nopjes met zijn eigen rubriek "Bob ontdekt": hier maakt hij ons deelgenoot van allerlei culinaire nieuwtjes, producten en alles waar Bob blij van wordt!

8 comments

  1. Ik denk dat Citroen & Vlierbloesem de lekkerste is.

  2. Druif & roos lijkt mij het lekkerste! 🙂

  3. Framboos & Verbena! 💦

  4. Klinkt allemaal Lekker!

  5. De framboos en verbana lijkt me heel lekker 🙂

  6. Framboos😍

  7. Klinkt allemaal lekker fris. Ik ben heel benieuwd!

  8. Citroen en vlierbloesem lijkt mij het lekkerst!😍

Reacties zijn gesloten.