Blogvakantie!

Adempauze

De komende weken is het hier wat rustiger. Ik neem even een blogvakantie. Niet alleen omdat we ook daadwerkelijk op vakantie gaan, maar omdat het soms gewoon goed is om even te stoppen en afstand te nemen. In de vier jaar dat Simone’s Kitchen nu bestaat is er geen enkele stop geweest. Ja soms een paar dagen misschien maar dat was het dan wel.

Voorjaarsschoonmaak

Zie het maar als een soort voorjaarsschoonmaak. Even rust en afstand en kijken waar ik heen wil met Simone’s Kitchen. Door op de ingeslagen weg of gaat het heel anders worden? Beslissingen die je niet in een dag neemt (alhoewel dat wel mijn specialiteit is natuurlijk! Hahaha) maar waar je – voor de verandering – eens even goed over na gaat denken.

Hoe lang de “vakantie” gaat duren weet ik nog niet precies, maar zeker een paar weken. In de tussentijd kun je natuurlijk genoeg lekkere recepten vinden in de recepten index en helemaal offline ben ik niet dus heb je vragen stel die gerust. Er staan her en der nog wel wat posts op de planning dus die zie je vanzelf voorbij komen.

Geniet van het voorjaar en tot gauw!

O en in de tussentijd zou ik heel graag van jullie horen welk aspect van Simone’s Kitchen jullie het allerleukste vinden. Waar kom je voor terug?

 

Simone van den Berg

Food- and travelblogger. Houd van goed eten (wie niet?) Reist ook graag de wereld over om smaken en culturen te ontdekken. In het dagelijks leven foodfotograaf, receptontwikkelaar , reisfanaat en kattengek. Soms op een missie om gezonder te gaan leven. Altijd dan weer afgewisseld met perioden van belachelijk decadente desserts. Woont samen met Tom en hun twee katten Humphrey en Buffy in het midden van het land.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *