Blogvakantie!

Adempauze

De komende weken is het hier wat rustiger. Ik neem even een blogvakantie. Niet alleen omdat we ook daadwerkelijk op vakantie gaan, maar omdat het soms gewoon goed is om even te stoppen en afstand te nemen. In de vier jaar dat Simone’s Kitchen nu bestaat is er geen enkele stop geweest. Ja soms een paar dagen misschien maar dat was het dan wel.

Voorjaarsschoonmaak

Zie het maar als een soort voorjaarsschoonmaak. Even rust en afstand en kijken waar ik heen wil met Simone’s Kitchen. Door op de ingeslagen weg of gaat het heel anders worden? Beslissingen die je niet in een dag neemt (alhoewel dat wel mijn specialiteit is natuurlijk! Hahaha) maar waar je – voor de verandering – eens even goed over na gaat denken.

Hoe lang de “vakantie” gaat duren weet ik nog niet precies, maar zeker een paar weken. In de tussentijd kun je natuurlijk genoeg lekkere recepten vinden in de recepten index en helemaal offline ben ik niet dus heb je vragen stel die gerust. Er staan her en der nog wel wat posts op de planning dus die zie je vanzelf voorbij komen.

Geniet van het voorjaar en tot gauw!

O en in de tussentijd zou ik heel graag van jullie horen welk aspect van Simone’s Kitchen jullie het allerleukste vinden. Waar kom je voor terug?

 

Wil jij graag gezond koken zonder onnodige toevoegingen?

Als je je inschrijft voor de emaillijst ontvang je - behalve de regelmatige nieuwsbrief - gratis alle 12 recepten en foto's uit het eerste hoofdstuk (Slow) van mijn boek Heerlijke Chaos!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment Powered by ConvertKit
Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Kattengek | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur Houdt van gezond eten en probeert dat consequent vol te houden. Dat lukt soms wel, soms niet. Woont samen met Tom (aka de dude) en hun twee katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

8 comments

  1. Je hebt helemaal gelijk om even een break te nemen. Als je maar wel terugkomt;) Geniet er van!

  2. Waarom we altijd terugkomen … gewoon omdat we nieuwsgierig zijn naar wat er gepost werd … soms zit ik in een papercrafting periode en gaan de kookblogs even aan de kant … maar na een tijdje keer ik weer naar mijn vertrouwde plekjes in de foodwereld 😃
    Prettige break !

  3. Geniet van jullie welverdiende rust! Take you time en tot snel, genoeg om terug te lezen hier 🙂 Liefs, Josine

  4. Heel begrijpelijk, soms heb je even weer tijd nodig om nieuwe inspiratie op te doen. Ik zat er zelf ook aan te denken een tijdje minder te gaan posten, of idd een complete vakantie van een paar weken. (en dat “al” na anderhalf jaar 😉 ) Een hele fijne vakantie gewenst, geniet er lekker van! Waar gaan jullie naartoe?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *