Bloggers

Voor Simone’s Kitchen schrijven regelmatig ook andere mensen. Hun informatie vind je – behalve onder elke post – ook hieronder.

Over Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Kattengek | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur
Houdt van gezond eten en probeert dat consequent vol te houden. Dat lukt soms wel, soms niet. Woont samen met Tom (aka de dude) en hun twee katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Bezoek mijn website

Over Tom Gerrets

Tom staat met de lekkerste producten die ook in Simone's Kitchen worden gebruikt op diverse markten in Nederland.
Na een aantal enerverende kookcursussen ontwaakte het kookvlammetje in hem en al snel borrelden de ideeën voor lekkere gerechten bij hem omhoog. Die deelt hij nu graag met jullie en vaak verpakt hij zijn recepten met een grap of een grol.
Met Carpe Diem als lijfsspreuk is Tom de Bourgondiër pur sang op deze culinaire blog en de uitvinder van de Dude Food dinsdag.

Bezoek mijn website

Over Simone van der Koelen

Simone begon een aantal jaren geleden met de Paleo leefstijl om gewicht te verliezen. Gaandeweg raakte ze meer en meer geïnteresseerd in voeding en begon met een opleiding tot voedingsdeskundige. Inmiddels heeft ze een diploma op zak en deelt hier op Simone's Kitchen de nodige tips voor een gezonde(re) levensstijl.

Bezoek mijn website
Alexandra Schijf

Over Alexandra Schijf

Alexandra Schijf is styliste en foodstyliste. Ze houdt van eten en reizen: ze kookt, bakt, styled en werkt mee aan kookboeken, commerciële shoots en buigt zich graag over foodconcepten. Ze won samen met Birgitta de tweede prijs in de Rijksstudio Awards 2015. De lijn met Rijksconserven ligt inmiddels ook daadwerkelijk bij het Rijksmuseum.
Alexandra gaat voor Simone's Kitchen regelmatig op reis.

Bezoek mijn website
Willeke Schilder

Over Willeke Schilder

Willeke houdt van gezond en lekker eten. Ze komt uit Volendam en werkt daar momenteel in een souvenirwinkel. Ze heeft twee kinderen en een Golden Retriever Ze volgt momenteel de opleiding tot natuurvoedingsadviseur en hoopt daar in de toekomst meer mee te kunnen gaan doen!

Bezoek mijn website

Over Melissa Aarssee

Melissa hanteert al jaren een Koolhydraatarme leefstijl. Ook heeft ze de afgelopen 3 jaar op Gran Canaria gewoond. In het dagelijks leven is ze accountmanager en blogger bij Emigreren Gran Canaria, waar ze haar ervaringen en tips deelt over Gran Canaria. Ze houdt van gezond en lekker eten én wandelen met haar Labrador Bram. Op Simone's Kitchen laat ze zien dat Koolhydraatarm eten niet saai of moeilijk hoeft te zijn.

Bezoek mijn website
Remke Vet

Over Remke Vet

Remke is sportief en houdt van gezond eten. Ze woont in Voorburg en werkt als zelfstandige en interim manager bij verschillende bedrijven. Ze is al jaren bezig met sporten en gezonde voeding en volgt sinds maart 2017 het programma van Personal Body Plan. Ze heeft een passie voor fotografie en legt graag haar ontbijtjes en gezonde baksels vast. Ze is goed op weg naar een gezonde en fitte levensstijl.

Bezoek mijn website
Nicole de Haan

Over Nicole de Haan

Nicole is personal trainer en lifestyle coach bij PT4U Almere. Op Simone's Kitchen deelt ze tips en informatie over sport, krachttraining en meer.

Bezoek mijn website

Wil jij graag gezond koken zonder onnodige toevoegingen?

Als je je inschrijft voor de emaillijst ontvang je - behalve de regelmatige nieuwsbrief - gratis alle 12 recepten en foto's uit het eerste hoofdstuk (Slow) van mijn boek Heerlijke Chaos!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment Powered by ConvertKit