Simone's Kitchen

Bloggerlunch Summer Edition

Summer Edition was misschien een iets te positief woord voor de weersomstandigheden waar we afgelopen zondag mee te kampen hadden, maar we lieten ons daar op geen enkele manier door uit het veld slaan. De locatie was prachtig, B&B Mollenvlied in Vaassen (Apeldoorn) en als het eten wordt verzorgd door Eddy en Femke van Heeerlijk… dan weet je dat dat ook wel goed komt! Sandra Meier, Femke en Eddy hadden de organisatie op zich genomen voor – als ik het goed heb – de derde keer alweer. Vijftig vrouwen waren er ongeveer (ik heb ze niet geteld) en een handjevol mannen. (de meesten hiervan overigens geen bloggers, maar dit even terzijde) en het was een gekakel van jewelste.

Want kakelen… dat kunnen vrouwen goed.. 😉 Jammer vind ik het wel altijd dat er zelden genoeg tijd is om met iedereen een praatje te maken en zo komt het dan dat je pas na afloop, als je weer thuis bent, tot de ontdekking komt dat er bloggers bij waren die je al jaren volgt, maar die je domweg gemist hebt. Ach, er is altijd weer een volgende keer denk ik dan maar. De koffie werd vakkundig verzorgd door Marcuskoffie en daar hebben we met het koude weer ruim gebruik van gemaakt!

Koffie van Marcus koffie om ons warm te houden!

Foodbloggers… dat waren er niet veel, welgeteld twee stuks maar toch superleuk om kennis te maken met Bettina van Betty’s Kitchen en Ellen van Made by Ellen! Voor herhaling vatbaar!

 

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

8 comments

 1. Avatar

  Leuk stukje en mooie foto’s Simone!
  Kan er alleen maar niet aan wennen om mezelf op beeld te zien:) Groetjes, Ellen

 2. Avatar

  Hi Simone,
  wederom prachtige foto’s, maar we zijn niet anders gewend van je! en bedankt voor het linkje!
  Wij spreken elkaar gauw weer!
  Groetjes,
  Betina

 3. Avatar

  Ziet er gezellig uit zeg 🙂 Jammer dat de summer edition geen mooie zomerdag was gegund. Maar volgens mij was de gezelligheid er niet minder om.
  Ik kon er deze keer niet bij zijn, wie weet een volgende keer.

 4. Avatar

  Haha, wat zal ik zeggen Simone? Nee, prima hoor!! Veel plezier dit weekend in Londen! Wil volgend jaar ook gaan:)

 5. Pingback: Bloggerslunch Summer Edition | Bloggerslunch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.