To be a blogger

Even een geheel niet food gerelateerd berichtje; wellicht heb je het al voorbij zien komen, maar zo niet… Esmée en ik zijn een nieuw initiatief gestart met de mooie naam van To be a blogger. De bedoeling is dat dit een online platform wordt waar je alles kunt vinden over bloggen. Het starten van een blog, maar ook hoe je met SEO om moet gaan, wat de voornaamste eigenschappen zijn van een succesvol blog enzovoort. Ja, we zijn nogal ambitieus en het zal ongetwijfeld niet meteen allemaal online staan.

Want content creëren kost natuurlijk tijd. En hoewel we achter de schermen al heel druk bezig zijn, is er zoveel om over te schrijven! Behalve dat we zelf veel onderzoek aan het doen zijn, vragen we ook een aantal experts om hun geheimen met ons te delen….

Wil je op de hoogte blijven van onze launchdate (planning is 1 januari 2014) dan kun je je opgeven voor de nieuwsbrief hieronder. En heb je nu al een vraag of wil je dat we een bepaald onderwerp gaan behandelen dan kun je dat hieronder in een comment aangeven. Dan kijken we of we er rekening mee kunnen houden.

De site is niet alleen gericht op wordpress, maar we behandelen ook Blogger en in een later stadium komt ook Joomla en Typepad aan bod.

Volg ons op Twitter of Facebook (of allebei mag natuurlijk ook.. 😉

Schrijf je hier in voor de To be a Blogger nieuwsbrief!

* indicates required
Ontvang gratis het eerste hoofdstuk van Heerlijke Chaos!

Als je je inschrijft voor de emaillijst ontvang je - behalve de regelmatige nieuwsbrief - gratis alle 12 recepten en foto's uit het eerste hoofdstuk (Slow) van mijn boek Heerlijke Chaos!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment Powered by ConvertKit
Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Kattengek | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur Houdt van gezond eten en probeert dat consequent vol te houden. Dat lukt soms wel, soms niet. Woont samen met Tom (aka de dude) en hun twee katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

6 comments

  1. Ik ben erg benieuwd naar To be a blogger… 🙂 Uiteraard sta ik al ingeschreven voor de nieuwsbrief.

  2. Heel leuk initiatief !!! Ik ben benieuwd 🙂
    Groetjes Julie Van Weehaeghe alias ‘Hapjesprinces’

  3. Wat een fijn initiatief, ik ben erg benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *