Simone's Kitchen

Bits & Bytes week #15

Maandag

De week begon eigenlijk wel goed met de Culiperslunch, de 10e editie alweer. Voor als je het niet weet: de culiperslunch is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij nieuwe merken zich kunnen presenteren of waar bestaande merken hun nieuwe menukaart, producten, boeken en dergelijke kunnen laten zien.

Culiperslunch

Standaard staan er altijd veel uitgeverijen die hun nieuwe kookboeken laten zien voor het seizoen maar ook bedrijven als de Harbour Club of Honingtomaatjes en nog veel, veel meer. Het is vooral ook altijd heel gezellig omdat het de plek is waar je alle bekenden tegenkomt. Zoals elk jaar gingen we weer met een goed gevulde goodie bag naar huis. De hoogtepunten voor mij, natuurlijk alle nieuwe merken en producten proeven en bekijken, de ontmoeting met Mathijs Vrieze (wat een leuke spontane vent is dat zeg!) en natuurlijk al mijn collega bloggers zien.. 😉

Dinsdag

Dinsdag hadden we een shoot voor Sweetpoint paprika’s. Dat zijn heerlijke zoete puntpaprika’s in diverse kleuren en eens in de zoveel tijd maken we daar foto’s voor. Dit was de derde shoot en het was weer lekker kleurig en smakelijk. Daarna even quality time met meneer Humphrey.

‘s Avonds hadden we een proeverij van onze olie en azijn bij Urban Gym Almere. Of nou ja Tom deed al het werk hoor. Maar ik ging mee voor de gezelligheid.

Woensdag

Woensdag had ik eerst een bespreking in de studio met de NBA. Alex en ik geven daar al een aantal jaren een aparte workshop voor, gericht op het bakkersbedrijf en de bespreking ging over het maken van een vervolgworkshop. We hebben wat ideeën besproken en binnenkort komt de workshop online te staan bij de NBA.

Daarna had ik lekker tijd om wat te prutsen in de studio. Ik had een brownie gebakken uit de airfryer en wilde die op de foto zetten. Uiteindelijk eigenlijk niet helemaal blij met de foto maar lekker was ie wel… 🙂

‘s Middags beeld bewerken van gisteren en later had ik een telefoontje met Brenda. Brenda is whole30 coach en is hier sinds kort een apart instagramaccount voor gestart in het Engels. Begin juni nemen we samen het instagramaccount over voor een week van de whole30 en dat vergt nog best wel een beetje voorbereiding. Dus daar hadden we even telefonisch overleg over en datum ingepland om verder te bespreken.

Donderdag

Donderdag ochtend eerst trainen en man, ik weet niet hoeveel squats ik heb gemaakt maar het waren er veeeeeeel. Als je me volgt op instagram heb je misschien wat voorbij zien komen in mijn stories. Dat wordt spierpijn! De rest van de dag had ik een computerdagje en ik moest inkopen doen voor de shoot van vrijdag.

Vrijdag

Vandaag een leuke shoot voor Paleo Magazine met Alexandra samen. We schoten het hoofdstuk Caribbisch menu met lekker veel zand om het strand gevoel te maken en de zomerse drankjes. Is leuk geworden! ‘s Avonds had ik geen zin meer om te koken, dus we aten een boterham met een gebakken ei. Dat is nog wel eens een struikelblok bij mij. Dan heb ik de hele dag gewerkt en gekookt en dan heb ik ‘s avonds ook echt geen zin meer in warm eten. Stom he. Komt ook vooral neer op een betere planning want als ik zorg dat ik alles in huis heb voor een fatsoenlijke maaltijd dan komt het meestal wel goed.

Testshot voor de zomerse drankjes in paleo magazine… 🙂

Zaterdag

De wekker ging weer vroeg want het is marktdag voor Tom. Ik had eerst een trainingsessie bij Urban Gym. “Lekker” want ik had nog flink spierpijn van donderdag! Pfft…. Daarna boodschappen doen en voorbereiden voor de workshop van morgen. Gerechtjes maken voor op de foto! Nieuwsbrief maken voor morgen en dat was dan weer de week. Jullie vragen je misschien ook af waarom er nooit een zondag wordt vermeld in het weekoverzicht. Nou ja, dat is heel simpel omdat de nieuwsbrief elke zondag wordt verstuurd en deze post dan live gaat om 8 uur ‘s morgens. Dus dan is het nog geen zondag geweest. En de volgende week vind ik het gek om te beginnen met zondag… 😉

Alle weken terugkijken? Dat kan hier.

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.