Simone's Kitchen

Bits & Bytes week #14

Maandag

Het was deze week zo’n week van allerlei losse afspraken met tussendoor koken, stylen en fotograferen voor het nieuwe paleo magazine. Mijn studio is de hele week verhuurt dus dat is wel een tikkie gek. Vandaag even een kijkje genomen en wauw, flinke productie aan de gang daar!

Vanmorgen eerst een trainingsessie met Nicole. En oefenden we ook met de bodyhoop. Ik krijg de slag te pakken!

Ik ging ook aan de slag voor het nieuwe paleo magazine dat uitkomt in juni. Duurt nog even maar het moet natuurlijk ook nog naar de drukker, opmaak enzovoort.

Dinsdag

Dinsdag begon met een bezoek aan de tandarts. Echt niet mijn favoriete bezigheid al hebben we een hele fijne tandarts hoor. Ik had al een tijdje last van kauwen aan de rechterkant. Als ik dan op een nootje of iets dergelijks beet dan deed het zeer. Het bleek dat de oude amalgaam vulling niet meer zo lekker zat. Nu dus mooie witte vullingen erin. En probleem opgelost. Yay!

Woensdag

Woensdag begon met een bezoek aan de kapper. Haha… Ik zei toch dat het zo’n week was van losse afspraken? Nou dat dus… Het was ook wel heel dringend nodig want mijn haar hing ongeveer onder mijn kin. Ik kleur al zo lang ik me kan herinneren mijn haar. De ene keer plukken, de andere keer helemaal, maar ik kan me dus amper herinneren wat mijn eigen haarkleur is. Blond, dat wel, maar die kleur wil nog wel eens veranderen in de loop der jaren. Ik laat het nu dus uitgroeien. Ben ook een beetje moe van elke keer uren zitten voor een kleur dus ik ben heel benieuwd. Grijze postduif vermoed ik… 😉

Daarna weer verder met de recepten van paleo magazine (en maakte ik een geweldig lekkere carrotcake!!) en heb ik me groen en geel geërgerd aan de abn amro klantenservice. Laat die service maar weg. Het is een van de redenen dat we overstappen op de knab bank. Dat en de kosten voor de zakelijke rekening bij de abnamro. Heel duur.

Donderdag

Donderdag eerst weer een training met Nicole en daarna door naar het AMC voor een controle afspraak. Op mijn verzoek. Ik wilde na ruim twee jaar wel eens weten hoe mijn enkel er momenteel van binnen uitziet. Het ongeluk is nu bijna 3,5 jaar geleden (7 december 2015) en gelukkig zat alles nog op zijn plek. De (jonge) chirurg vroeg allerlei dingen waarbij ik dacht ‘ rustig maar ik wil echt geen operatie of zo’ Haha.. Waar ik pijn had en wanneer ik pijn had enzovoort. Ja eh, ik weet heus wel waar die pijn vandaan komt. Uiteindelijk vroeg hij of ik wilde dat er wat aan gedaan werd? Nee! Hahaha… Volgens mij vroeg hij zich een beetje af wat ik eigenlijk kwam doen. Ik vermoed dat het merendeel van de mensen komt omdat ze pijn hebben ergens en willen dat er wat aan gedaan wordt. Ik wilde alleen maar een controle foto.

Maar de osteopenie die ik nog een beetje had in 2016 was nu minder, een heel klein beetje slijtage van het onderste spronggewricht vanwege de ontbrekende delen zeg maar… Al met al ben ik er heel blij mee. Geen artrose ook… 🙂

Nou dit is dan de nieuwe foto.. ;

Terug uit het ziekenhuis lag daar ook mijn nieuwe fitbit. Whiehoo… Voor degenen die het nog niet weten: ik ben een beetje een fitbit junkie. Ik vind het super motiverend en leuk om bij te houden hoeveel ik beweeg, wanneer ik heb getraind en ook hoe ik heb gefietst als ik zometeen weer ga fietsen. Ik heb ze net even geteld en dit is mijn 6e fitbit. Niet omdat de vorige exemplaren versleten zijn, maar gewoon omdat ik het leuk vind om af te wisselen met modellen. De nieuwe – de fitbit Inspire – heeft super leuke accessoires en toffe bandjes. Dus… die komen ook nog.

Vrijdag

Vrijdag wederom een paleomagazine dagje en tussendoor genoten Humphrey en ik van het zonnetje. Ik had de dag ervoor een fijn pakketje gekregen van Verstegen met een aantal kruidenmixen en ander lekkers. En dus bananenketchup waar ik echt heel erg benieuwd naar was. Hij is goedgekeurd! Lekker! De ploeg was ook klaar in de studio dus ik moest einde van de dag nog even sleuteloverdracht doen en de bende aanschouwen. 🙂

Zaterdag

Vandaag zowaar een blog event. Ik ga daar eigenlijk niet zo vaak heen meer. Kost altijd veel tijd maar dit klonk wel leuk en ik gaf me dus heel spontaan op een tijd terug. Het event heet Blogger by Nature en er zijn wel een aantal interessante sprekers dus ik was wel benieuwd. Was het leuk? Jaaa, maar misschien meer geschikt voor beginnende bloggers. De presentaties waren wel leuk. Vooral de seo door yoast en het authenthiek bloggen van Francesca vond ik de moeite waard. Ga ik volgend jaar weer? Nee. Het is voor alle soorten bloggers en daar is niks mis mee, maar ik heb nu eenmaal niks met mama (of papa) bloggers. Gelukkig was Esmee er en nog een paar foodbloggers dus dat voelde dan nog wel een beetje vertrouwd.

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.