Simone's Kitchen

Bits & Bytes week #13

Maandag/dinsdag

Maandag en dinsdag stonden ook nog in het teken van de shoot voor Vrouwenhart en de foto hierboven maakten we na afloop van de shoot en zo ongeveer tijdens het opruimen en schoonmaken. Altijd een monsterklus trouwens en dit keer was geen uitzondering. Niet mijn favoriete klus maar ja, het hoort erbij zeggen ze. Super blij met de resultaten van deze shoot trouwens. Fijn om eens wat anders dan anders te kunnen doen. Thanks Prins en Alex!

‘s Avonds kreeg ik een prachtig kadootje van Tom: een heuse Minion tuinkabouter… Whahahaha… Als dat geen echte liefde is! Nog even koffie wezen leuten bij een vriendin.

Woensdag

Gisteren tijdens de shoot gingen er de nodige dingen fout met apparatuur. Mijn eeuwenoude beeldscherm heeft er definitief de brui aan gegeven.. 🙁 Het zat er een keer aan te komen, maar leuk is dat soort dure dingen nooit. Maar ja, zonder kan ik niet dusssss…. vandaag gestort op het bekijken van nieuwe beeldschermen en uiteindelijk eentje besteld bij Coolblue die ‘s avonds al werd geleverd. De studio is volgende week verhuurd dus ik laat hem lekker nog even thuis staan maar goed… 🙂 Hij staat nu lekker in de gang in de weg.

Het was prachtig weer dus ook nog even met een boekje de tuin ingedoken, maar ook nog achter de computer aan het werk geweest om de foto’s te bewerken van afgelopen week.

Donderdag

Eerst weer een training met Nicole van Urban Gym Almere en daarna lunchen met mijn zussen. Yvon was jarig en trakteerde ons op een lunch bij Loetje (Laren). Heerlijke vega burger genomen. Erg goed!

Na de lunch meteen door naar de studio voor het betere schoonmaakwerk want vanaf zondag is de studio verhuurt. Gelukkig kwam Tom helpen want dat soort dingen blijkt dan toch altijd meer werk dan gepland.

Vrijdag

Vrijdag had ik een shoot in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Ik zou graag zeggen dat ik tussen de panda’s stond maar ik stond gewoon in de keuken van een van de restaurants. Ben wel daarna nog even naar de panda’s gelopen want die had ik nog niet gezien. Maar het was ondertussen iets van 2 uur ‘s middags dus dan liggen ze eigenlijk gewoon te slapen. Nog maar eens een keer teruggaan om ze wat actiever te zien! Ik was nog net op tijd terug om een klein beetje van het zonnetje te genieten dus dat was heerlijk!

Ik was nog maar net thuis of Angelique van Bodyhoop stond onverwachts voor mijn neus met een bodyhoop. Ik was heel benieuwd naar de hoop en Angelique was toevallig in Almere. Ik kreeg meteen een demonstratie van de hoop en moest het natuurlijk zelf proberen. Dat viel nog niet mee! Met andere woorden: ik bakte er niks van. Maar ik ga oefenen! Wordt vervolgd!

Zaterdag

Zaterdag wilde ik eigenlijk gaan trainen in de gym maar ik had nogal last van mijn darmen, dus bleef liever in de buurt van het toilet… 😉 Als alternatieve workout ben ik begonnen aan de tuin, wat ook geen overbodige luxe was en als bonus was ik meteen lekker in het zonnetje. Wat een zalig weer! Ik kan er wel aan wennen!

Wil je weten wat ik vorige week uitspookte? Check dan de bits & bytes van vorige week of check ze allemaal hier.

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.