Simone's Kitchen

Bits & Bytes week #11

Maandag

’s Morgens stond er eerst een trainingssessie met Nicole op het programma. Ik had nog spierpijn van zaterdag dus dat was even goed opwarmen en door. Ging lekker! Ik heb al tijden een tenniselleboog links en dat is soms wel eens frustrerend want het duurt eeuwig voor het weggaat. De laatste tijd gaat het gelukkig een stuk beter dus hopelijk binnen niet al te lange tijd weer eens vol uit kunnen trainen.

Eens in de zoveel tijd geven we een workshop voor het bakkersbedrijf. En dat was afgelopen maandag het geval. Altijd weer grappig om een beroepsgroep in de studio te hebben in plaats van een groep mensen die als uitgangspunt de foodfotografie hebben. Daar zit echt veel verschil in.

Dinsdag t/m donderdag

Die schaar ik even bij elkaar want van dinsdag tot en met donderdag waren we aan de slag voor het nieuwe boek van I am a foodie. Altijd een super leuke klant waar we graag voor werken en ook dit keer was het weer een feestje. Woensdag kwamen er mensen kijken naar de studio om die eventueel te huren voor een week en ze waren erg enthousiast over de ruimte. Yay! De huur van de studio is pittig dus als ik hem af en toe kan verhuren dan scheelt dat flink in de kosten. Dus daar ben ik blij mee. Dit is eigenlijk de eerste keer dat ik de studio echt verhuur dus ook wel een beetje spannend hoe het gaat. Fingers crossed!

’s Avonds keken we de serie The Umbrella Academy op Netflix. Was het leuk? Mwah… beetje traag (beetje boel) dus niet de beste serie. Als iemand nog een aanrader heeft voor een nieuwe serie dan houden we ons aanbevolen!

De allerbraafste studio-assistent Saar was er ook

Vrijdag

Vrijdag een thuiswerk dag. Zeker geen straf met dit weer! Ik ben bezig om de posts van alle overtollige websites die ik toch wil bewaren over te zetten dus dat is altijd wel even een klus met dingen als redirects. En laten we duimen dat dit de laatste keer is dat ik dit doe. Vanmorgen eerst naar de fysio. Ik heb een gekke spier in mijn linker bovenarm die niet doet wat ie doen moet dus oefeningen gedaan en pijnlijke massage gekregen. Daarna meteen boodschappen gedaan voor het avondeten en de lunch en achter de computer gekropen.

’s Middags kreeg ik de nieuwe canvassen binnen voor de studio. Eentje voor de voordeur met het Simone’s Kitchen logo, want ik had nog steeds eentje hangen met bruidsfoto’s en nog meer dingen die al jaaaaren niet meer doe dus dat werd wel hoog tijd. Ben blij hoe het is geworden! Pretty pretty! Ik deel een foto ervan als het hangt van de week!

Ik werkte aan de foodfotografieschool en zette een nieuwe les online over compositie. Ik moet eigenlijk ook nieuwe filmpjes maken maar ja, tijd enzo… Dat is nog wel eens lastig moet ik zeggen. Maar goed, wordt aan gewerkt en ik heb nog een paar filmpjes liggen die ik van het weekend maar eens ga editen.

Zaterdag

Zoals elke zaterdag ging de wekker om 6 uur… Tom staat op de markt in Haarlem op zaterdag en we drinken altijd samen een kopje koffie voor hij weg gaat. Dus ja ook op zaterdag om 6 uur. Daarna ga ik eigenlijk nooit meer slapen maar wel heerlijk om nog even in bed te zitten met Buffy. Humphrey komt zelden naar boven maar Buffy vind het heerlijk. Mooi tijd voor mij om even mijn blogplanning na te lopen en socials in te plannen.

Daarna naar de sportschool, getraind, boodschappen gedaan en weer naar huis. ’s Middags bezig gehouden met een cursus SEO die ik aan het doen ben (via Yoast) Tom kwam ineens onverwacht eerder thuis dan gebruikelijk, aangezien het noodweer was en een hele groentekraam naast hem de lucht inging! Gelukkig niet die van ons… Phoe… ’s Avonds gezellig een wijntje gedronken en dat was dan weer de week!

Check ook bits & bytes week 10

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!