Behind the scenes bij.. De worstbijbel

Niet voor vegetariers

Dat had je waarschijnlijk al door toen je naar de titel van deze post keek, maar dat even terzijde. In december hebben we de fotografie afgerond voor de worstbijbel. Ik weet eerlijk gezegd niet precies wanneer deze uitkomt maar ik vermoed ergens in het voorjaar.

De worstbijbel staat vol met recepten en howto’s voor als je zelf worst wilt maken. En natuurlijk recepten mét worst. Dit alles van de onvolprezen meneer wateetons… In ieder geval hadden we tijdens de shoot de nodige lol. En heeft Meneer het wonder boven wonder overleefd… Kijk zelf maar.. 🙂

 

 

Ontvang gratis het eerste hoofdstuk van Heerlijke Chaos!

Als je je inschrijft voor de emaillijst ontvang je - behalve de regelmatige nieuwsbrief - gratis alle 12 recepten en foto's uit het eerste hoofdstuk (Slow) van mijn boek Heerlijke Chaos!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment Powered by ConvertKit
Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Kattengek | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur Houdt van gezond eten en probeert dat consequent vol te houden. Dat lukt soms wel, soms niet. Woont samen met Tom (aka de dude) en hun twee katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *