Simone's Kitchen

Behind the scenes #3: oktober 2016

oktober1

Zo het was me het maandje wel weer. We begonnen natuurlijk nog met het laatste weekje van onze heerlijke vakantie in het fijne Curacao. Gek eigenlijk dat het alweer zoooolang geleden lijkt, terwijl het pas een paar weekjes terug is. Nog heerlijk genoten, lekker gegeten en gerelaxed.

oktober2

Eenmaal weer terug thuis was het meteen hup aan de bak. We arriveerden terug op de zaterdag. Tom moest zondag meteen naar de markt en ik had nog even 1 dagje rust voor de gekte weer begon. De eerste week na terugkomst schoten we een kookboek.

20161012-img_4530 20161012-img_4536 20161014-img_4555

En ja, je ziet het goed: Alex vond het wel een goed idee om een bbq aan te steken in de studio… Behalve veel rookvorming leverde het weinig nuttigs op. Hahaha… (de ramen waren open en de bbq heeft buiten uitgebrand. Voor de mensen die zich zorgen maken over de brandveiligheid en andere bijverschijnselen….)

20161016-img_4579

Een behoorlijk druk weekje dus en binnen no time was ik alweer vergeten dat ik op vakantie was geweest. Zo gaat dat dan he. De week daarna gingen we gewoon door met weer een ander kookboek en we hadden zoveel voorraad dat er een tweede koelkast in allerijl werd aangeschaft voor in de studio.

20161018-img_4599 20161019-img_4613

Hoe fijn was het dan eigenlijk om in het weekend na die tweede shoot eens lekker op mijn gemak zelf in de (eindelijk lege!) studio een beetje aan de gang te gaan. Zo rustig! 🙂

20161022-img_4628

En ik had eindelijk tijd om die hele mooie nieuwe Kitchenaid eens fatsoenlijk in te werken. Ik ben verliefd op het kleurtje en die glazen kom vind ik ook fantastisch! (btw: het werd een cheesecake.. Recept komt later!)

En mijn nieuwe kitchenaid moest ingewerkt natuurlijk

En mijn nieuwe kitchenaid moest ingewerkt natuurlijk

Quality tijd met Buffy

Quality tijd met Buffy

Over mijn lunch met kookheld Donal Skehan heb ik alles al verteld in deze post hier, maar nog even een fotootje dan. Gewoon omdat hij zo leuk is… Weet je wel hoe frustrerend het is als je helemaal vol bent van iets en je vertelt vol trots aan een willekeurig persoon dat je hebt geluncht met Donal en dat niemand dan enig idee hebt wie dat is? 🙂  Tssss… Beetje jammer is dat dan.

20161023-img_4653

De week erna had ik een fijne shoot op landgoed Marienwaerdt. Wel lange dagen dank zij die eeuwige rotfiles. Want ondanks dat we om 9 uur begonnen betekende het wel dat ik elke dag om half zeven ging rijden. Was ik wel om kwart over 7/half acht op de plaats van bestemming maar later weggaan betekent geheid lange files en te laat zijn. Dus dan maar een beetje werken vanuit de auto. Gaaaappp….

oktober4

Eind van de maand vloog ik ook nog even naar het mooie Toscane voor een ‘Creative gathering’ met een aantal gezellige mede-bloggers/schrijvers/fotografen… Topweekend was dat, met heerlijk eten, mooi weer en goed gezelschap.

20161028-img_4708 oktober5 oktober6 20161030-img_4819

En dat was dan weer het einde van een volle maand. Op naar november! (ik vind het eerlijk gezegd best een beetje onwerkelijk dat het alweer eind van het jaar is bijna! Die tijd is gevlogen!)

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.