Simone's Kitchen

Behind the scenes week 5-6

Teamfoto Pizzabijbel

Teamfoto Pizzabijbel

Hebben jullie dat nou ook? Dat de tijd ineens zo verschrikkelijk hard lijkt te gaan? Of komt het doordat het hier gewoon een tikkie aan de drukke kant is? (of omdat ik gisteren alweer een jaar ouder ben geworden.Pfft) De afgelopen weken schoten we vier boeken. De een wordt nog mooier dan de ander, dat kan ik je met een gerust hart vertellen, maar dat betekent ook dat er – na de shoots – nog het nodige moet gebeuren.

Ten eerste moet de studio in zo’n geval een schoonmaakbeurt krijgen. En na bijna een jaar de afwas (veel, heel veel afwas!!) met de hand te hebben gedaan wordt het tijd voor wat nieuwe keukenapparatuur in de studio. Tromgeroffel…. een vaatwasser!!! Nou gebiedt de eerlijkheid mij te zeggen dat de meeste afwas niet door mij is gedaan maar het was veel, erg veel. Ik wilde eigenlijk een horeca vaatwasser. Je weet wel. Zo eentje die binnen tien minuten klaar is, maar dat gaf me allemaal weer net even iets teveel gedoe. Gekozen dus voor een huis- tuin- en keukenvaatwasser, maar alles is al beter als niks. Nu alleen nog aanleggen want ook dat moet nog gebeuren.

Rommel in de studio!

Rommel in de studio!

De vaatwasser staat er in ieder geval al. Aanstaande maandag de laatste dag van de pizzabijbel en dan is ook die weer klaar. Na al dat harde werken hadden Tom en ik wel een “weekendje” (het was een donderdag en vrijdag) weg verdiend dus zijn we net terug uit Groningen. Een verslagje daarvan komt snel! (of anders zeker op Paper Travels)

IMG_5603 IMG_5605

O en we hebben een leuke nieuwe traditie! Van elke kookboek shoot doen we een maffe teamfoto! Bovenaan die van de pizzabijbel. Hieronder die van Het vuur de baas! 🙂

BBQ is serious business

BBQ is serious business

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.